Ο Μαντς Μίκελσεν είναι ο απόλυτος εκτελεστής… Τρέμε Τζον Γουίκ!

Ποιος θα έλεγε όχι σε μια υπερστυλιζαρισμένη, βίαιη, σπιντάτη ξέφρενης δράσης ταινία που ακολουθεί τα χνάρια του επιτυχημένου φραντσάιζ του Τζον Γουίκ; Νομίζω κανείς…

Αυτό σκέφτηκε μάλλον και το Νέτφλιξ, και μας ετοίμασε το Polar, με πρωταγωνιστή τον Δανό Μαντς Μίκελσεν, γνωστό στους περισσότερους ως τηλεοπτικός Χάνιμπαλ Λέκτερ.

Βασισμένο στο κόμικ “Polar: Came From the Cold” του Βίκτορ Σάντος το Polar μοιράζεται πολλά κοινά στοιχεία από τον κόσμο του Τζον Γουίκ. Ο πρωταγωνιστής του είναι ένας αποσυρθείς εκτελεστής που επιστρέφει στην ενεργό δράση όταν ο πρώην εργοδότης του αποφασίζει πως αποτελεί πια εμπόδιο γι’ αυτόν και την επιχείρησή του στέλνοντας στο κατόπι του νεότερους, και πιο γρήγορους δολοφόνους. Και όπως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις και όπως θα δείτε και στο τρέιλερ παρακάτω το πιστολίδι προμηνύεται ανελέητο!

Ο νέος αντι-ήρωας, λοιπόν, ακούει στο όνομα Ντάνκαν Βίζλα, έχει επίσης το ευφάνταστο παρατσούκλι Black Kaizer, είναι σιωπηλός, φορά κάλυπτρο στο μάτι του, έχει μια κυνική αίσθηση του χιούμορ και το οπλοστάσιό του είναι ανεξάντλητο. Στο πλευρό του επίσης θα βρεις τη Βανέσα Χάτζενς, υποδύεται τη γειτόνισσά του, ενώ στη σκηνοθεσία τον Γιόνας Άκερλουντ (Lords of Chaos). Στο Νέτφλιξ σε λίγες ημέρες, στις 25 Γενάρη.