Ο Λίαμ Νίσον πρωταγωνιστεί στην ταινία “Unknown”. Δείτε το trailer

Σήμερα ανέβηκε στο διαδίκτυο το πρώτο trailer της ταινίας “Unknown” με πρωταγωνιστή τον Λίαμ Νίσον. Σκηνοθετημένη από τον Ζομ Κολέ – Σερά (Orphan), ο Λίαμ Νίσον μπλέκεται σε νέες περιπέτειες.  Μετά τους έμπορους λευκής σαρκός στην εισπρακτική επιτυχία «Taken» και την εκρηκτική «Α-Τeam», ο Νίσον είναι πάλι έτοιμος για δράση. Ένας εναντίον όλων. Η Νταιάν Κρούγκερ (Ωραία Ελένη της Τροίας) συμπρωταγωνιστεί στο πλευρό του Λίαμ Νίσον ως οδηγός ταξί.
Ο Λιαμ Νίσον υποδύεται τον Δρ. Μάρτιν Χάρρις που ξυπνά μετά από ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Βερολίνο και ανακαλύπτει πως η γυναίκα του δεν τον αναγνωρίζει και κάποιος  έχει «κλέψει» την ταυτότητά του. Αγνοημένος από τις δύσπιστες αστυνομικές αρχες, κυνηγημένος από δολοφόνους, βρίσκεται μόνος και κουρασμένος από το ασταμάτητο κυνηγητό. Με τη βοήθεια μιας αναπάντεχης συμμάχου, ο Μάρτιν θα προχωρήσει,  θα αναγκαστεί να αμφισβητήσει τα λογικά του και  την ταυτότητά του. Πόσο μακριά είναι πρόθυμος να φτάσει για να αποκαλύψει την αλήθεια;  Η ταινία έχει προγραμματιστεί  να βγει στις αίθουσες τον Μάρτιο του 2011.
Παρακάτω το trailer:

1 Comment Posted

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.