Ο Κλιντ Ίστγουντ βρήκε την ηρωίδα του για τη νέα του ταινία

Ο Κλιντ Ίστγουντ, αν παρακολουθείς την πορεία του, έχεις αντιληφθεί πως αρέσκεται να πραγματοποιεί ταινίες βασισμένες σε ιστορίες πραγματικών ηρώων. To ‘American Sniper‘ αλλά και το πιο πρόσφατό του πόνημα ‘Sully‘ έχουν αυτό τον κοινό παρανομαστή, και πολύ πιθανά και η επόμενή του ταινία να είναι εμπνευσμένη από τέτοιου είδους ιστορία όπως μας πληροφορεί το Hollywood Reporter.

O Kλιντ Ίστγουντ ενδιαφέρεται να παρουσιάσει στη μεγάλη οθόνη την περιπέτεια της Τζέσικα Μπιουκάναν, εργαζόμενης σε ανθρωπιστική βοήθεια, που έπεσε θύμα απαγωγής το 2011 από Σομαλούς πειρατές και διεσώθη ένα χρόνο αργότερα μετά από στρατιωτική επιχείρηση, της οποίας έδωσε το πράσινο φως ο Μπάρακ Ομπάμα. Η ταινία θα βασίζεται στo βιβλίο της, τα απομνημονεύματα της ‘Ιmpossible Odds’, που συνέγραψε με τον σύζυγό της, ο οπoίος έπαιξε καθοριστικό ρόλo στη διάσωσή της. Το box office έχει αποδείξει στο παρελθόν πως οι ταινίες που βασίζονται σε πραγματικούς ήρωες έχουν μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό. Το ‘Αmerican Sniper’ έκανε 547 εκατ. αλλά και το ‘Sully‘ 168 εκατ. παγκοσμίως μέχρι στιγμής. Καθόλου άσχημα.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.