Ο Ιντιάνα Τζόουνς σε animation. Δείτε το 2o trailer της ταινίας «Οι περιπέτειες του Τεν Τεν»

Σχεδόν κάθε εβδομάδα ένα νέο trailer της σύμπραξης Σπίλμπεργκ – Τζάκσον χτυπά την πόρτα μας. Αν δεν έχεις «ψηθεί» ως τώρα, το σημερινό trailer θα σου απομακρύνει κάθε ενδοιασμό. Το νέο trailer αποτελεί ίσως το καλύτερο δείγμα των συναρπαστικών σκηνών που θα δούμε στη μεγάλη οθόνη το Νοέμβριο και επαληθεύει τις επευφημίες των πρώτων κριτικών.

Πέρα από τα δύο μεγάλα ονόματα που κρύβονται πίσω από τις κάμερες και αποτελούν εγγύηση για το φιλμ, ότι έχουμε δει ως τώρα ενισχύει αυτά που γράψαμε στο παρελθόν. Ότι η συνεργασία τους είναι «Ο Ιντιάνα Τζόουνς σε animation», ή καλύτερα όπως λέει και η κριτική του indiewire: «Ο Σπίλμπεργκ όχι μόνο έβγαλε από την εργαλειοθήκη του τον Ιντιάνα Τζόουνς, αλλά αποφάσισε να βάλει τα πάντα στον Τεν Τεν, μιας και το μπάτζετ και η δομή μιας ταινίας με κανονικούς ηθοποιούς δεν θα του επέτρεπαν να το κάνει». Ειδικά το τελευταίο στιγμιότυπο στο trailer που θα δείτε παρακάτω εξηγεί απόλυτα τα προαναφερθέντα.

Επίσης στο trailer αναδεικνύονται και οι χαρακτήρες της ταινίας. Ο δαιμόνιος Βέλγος δημοσιογράφος και ο οξύθυμος καπετάνιος μοιράζονται αρκετές σπαρταριστές στιγμές στο trailer.   Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ έχει σκηνοθετήσει την ταινία με πραγματικούς ηθοποιούς. Ο Τζέιμι Μπελ υποδύεται τον Τεν Τεν και ο Άντι Σέρκις τον Καπετάνιο Χάντοκ. Ο Ντάνιελ Κρεγκ τον Ρεντ Ράκαμ, ενώ οι Νικ Φροστ και Σάιμον Πεγκ τους δίδυμους ντετέκτιβ Τόμσον και Τόμσον.  Οι κινήσεις των ηθοποιών έχουν μεταφερθεί σε 3D και ο Πίτερ Τζάκσον με την εταιρία του WETA, έχει καλύψει τα πλάνα της ζωντανής δράσης με CGI animation.

Παρακάτω το νέο trailer (αξίζει να το δείτε στα 1080 p και full screen) και  η υπόθεση της ταινίας.

Ο ΤενΤεν και οι φίλοι του ανακαλύπτουν τις οδηγίες για το “Μονόκερο”, ένα βυθισμένο καράβι που διοικείται από τον πρόγονο του Κάπτεν Χάντοκ, και ξεκινούν ένα κυνήγι θησαυρού!