Ο Γουίλ Σμιθ μπλε! Νέο τρέιλερ για το Αλαντίν

Το νέο τρέιλερ του ‘Αλαντίν’ αποκαλύπτει επιτέλους τον Γουίλ Σμιθ ως Τζίνι… και είναι μπλε όπως του αρμόζει.

Η Ντίσνεϊ βλέποντας πως οι live action εκδοχές παλιών της επιτυχιών αγαπιούνται από τη νέα γενιά θεατών αποφάσισε να μην αφήσει κανέναν της  τίτλο παραπονεμένο. Έτσι εκτός από τα Ντάμπο, Βασιλιά των Λιονταριών και Μουλάν, θα δεις φέτος τον Μάιο ένα ακόμη κλασικό της κινούμενο να μεταφέρεται από τα στούντιο του “ποντικιού” με πραγματικούς ηθοποιούς, τον εξωτικό Αλαντίν.

Στην σκηνοθεσία βρίσκουμε τον Γκάι Ρίτσι, ενώ στο ρόλο του πολυαγάπητου ‘Τζίνι’  τον Γουίλ Σμιθ.  Ο δημοφιλής ηθοποιός ανέλαβε ένα πολύ δύσκολο έργο σε τούτο το φιλμ καθώς θα πρέπει όχι μόνο να υποδυθεί έναν πολυαγαπημένο χαρακτήρα της ταινίας, αλλά θα πρέπει να αναμετρηθεί και με την σαρωτική ερμηνεία του αξέχαστου Ρόμπιν Γουίλιαμς.  Ο Γουίλ Σμιθ  πρώτη φορά μας αποκαλύπτεται σ΄αυτόν τον ρόλο στο τρέιλερ παρακάτω για λίγα δευτερόλεπτα και η εικόνα του είναι πολύ κοντά σ΄ αυτή που ξέρουμε από  το πρωτότυπο κινούμενο σχέδιο αν και τα ψηφιακά εφέ μοιάζουν κάπως ημιτελή.

Ο Μίνα Μασούντ και η Ναόμι Σκοτ υποδύονται τους Αλαντίν και πριγκίπισσα Τζασμίν, ενώ ο Μαργουάν Κενζάρι τον σατανικό Τζαφάρ.

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω: