Ο Έλι Ροθ θα αναλάβει την παραγωγή της ταινίας “Clown” βασισμένη σε ψεύτικο trailer

Το youtube κάνει δουλειά. Όταν κάτι αξιόλογο ανεβαίνει στο διαδίκτυο ακόμα και αν δεν είναι αληθινό, προκαλεί ενδιαφέρον. Αυτό συνέβη με το ψεύτικο trailer μιας ταινίας που ανέβηκε στα μέσα του Οκτώβρη και ανάγκασε τον γνωστό μετρ του τρόμου Έλι Ροθ να δηλώσει μέσα από τη σελίδα του στo twitter ότι δεν πρόκειται για αληθινό trailer δικής του ταινίας αλλά παρ’ όλα αυτά είναι πολύ καλό.
Το trailer έλεγε ότι πρόκειται για μια ταινία του Έλι Ροθ με πρωταγωνιστή ένα κλόουν δολοφόνο. Οι υπεύθυνοι για το trailer, Τζον Γουότς και Κρίστοφερ Φορντ, είναι σίγουρο ότι πετούν στα σύννεφα αφού επιβεβαιώθηκε και επίσημα ότι ο δημιουργός των Hostel θα αναλάβει την παραγωγή της ταινίας και η Cross Creek Pictures θα το χρηματοδοτήσει.
Το trailer αναφέρεται σε ένα πατέρα που φορά μια στολή κλόουν για τα γενέθλια του γιου του και ανακαλύπτει αργότερα ότι δεν μπορεί να βγάλει τη στολή και αρχίζει να αλλάζει μορφή.
Παρακάτω το ψεύτικο ανατριχιαστικό trailer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.