Ο Ελάιζα Γουντ θα εμφανιστεί στα «Χόμπιτ» ως Φρόντο Μπάγκινς

Πριν δύο ημέρες το site Deadline έγραψε ότι ο Ελάιζα Γουντ θα εμφανιστεί στο «Χομπιτ» και θα υποδυθεί και πάλι τον Φρόντο Μπάγκινς.  Αν και η επιστροφή αυτή δεν στέκει χρονικά, τα γεγονότα που εξιστορούνται στο «Χόμπιτ» προηγούνται του «Αρχοντα των Δακτυλιδιών», ο Φρόντο δεν έχει γεννηθεί ακόμη, χθες το βράδι επιβεβαιώθηκε η είδηση μέσω του fansite theonering.net, το οποίο εξηγεί μάλιστα, πως αυτό ακριβώς θα γίνει. Το «Χόμπιτ ή Εκεί και Πάλι Πίσω» και η  «Η πτώση του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών», προέρχονται από το “Κόκκινο Βιβλίο”, την “πηγή” του Τόλκιν, ένα έργο που γράφτηκε κυρίως από τους Μπιλμπο και Φρόντο Μπάγκινς, στο οποίο εξιστορούσαν τις περιπέτειες τους και παραδόθηκε στον Σαμ Γκαμτζι. Στις ταινίες του Πίτερ Τζακσον το βιβλιο εμφανίζεται και συμφωνα με το fansite o Φρόντο θα εμφανιστεί  στην έναρξη και των δύο ταινιών, και είτε με αφήγηση, είτε με ανάγνωση θα μαθαίνει και θα μοιράζεται κατά κάποιο τρόπο με τους θεατές  τις περιπέτειες του Μπίλμπο.
Τι άλλο ξέρουμε ως τώρα; Η Κέιτ Μπλάνσετ θα επαναλάβει το ρόλο της ως Λευκή Κυρά, Βάσιλισσα Γκαλάντριελ, στο Χόμπιτ και επίσης έχει ακουστεί ότι ο Ορλάντο Μπλουμ βρίσκεται κοντά σε μια συμφωνία ώστε να ενσαρκώσει και πάλι τον Λέγκολας στα δύο φιλμ που θα γυριστούν ταυτόχρονα. Από την άλλη, χαρακτήρες που υπάρχουν και στο Άρχοντα των Δακτυλιδιών αλλά κατέχουν σημαντικούς ρόλους στο Χόμπιτ, όπως ο Γκάνταλφ – Ιαν ΜακΚέλλεν, Γκόλουμ  – Άντι Σέρκις, και Έλροντ  – Χιουγκο Γουίβινγκ ακόμα δεν έχουν συμφωνήσει επίσημα. Η πρώτη ταινία έχει προγραμματιστεί να βγει το Δεκεμβριο του 2012.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.