Ο Αλέξανδρος Αβρανάς, στο Dark Crimes, σκηνοθετεί έναν πολύ “σκοτεινό” Τζιμ Κάρεϊ…

Το Dark Crimes, η σύζευξη Δημήτρη Αβρανά και Τζιμ Κάρεϊ έχει επιτέλους τρέιλερ και ημερομηνία προβολής…

Πέρασε τόσος καιρός που σχεδόν την λησμονήσαμε. Μετά από μεγάλη καθυστέρηση η πολυαναμενόμενη συνεργασία του Έλληνα σκηνοθέτη με τον γνωστό Αμερικανό κωμικό  έχει εικόνα και ήχο, έχει τρέιλερ δηλαδή, άκρως σκοτεινό και άκρως ατμοσφαιρικό, με τον Κάρεϊ να υποδύεται έναν ντεντέκτιβ που πιστεύει πως το έγκλημα που ερευνά, τον αποτρόπαιο φόνο ενός επιχειρηματία, έχει ομοιότητες με το διάσημο μυθιστόρημα ενός συγγραφέα. Και αυτό είναι μόνο η αρχή…

Το απίστευτο στόρι της ταινίας είναι βασισμένο σε αληθινό γεγονός, είναι εμπνευσμένο από ένα άρθρο του New Yorker και το σενάριο είναι γραμμένο από τον Τζέρεμι Μπροκ (Ο Τελευταίος Βασιλιάς της Σκοτίας).

Ο Τζιμ Κάρεϊ, είναι η αλήθεια, πως έχει χαθεί από τα κινηματογραφικά δρώμενα το τελευταίο διάστημα. Η τελευταία του μεγάλη δουλειά ήταν το 2014 (Ηλίθιος και Πανηλίθιος 2). Βέβαια ούτε σ΄ αυτό το φιλμ θα τον δείτε να κάνει αυτό που ξέρει καλά, ο ρόλος του, δυστυχώς εδώ, δεν είναι διόλου κωμικός. Ούτε η εμφάνισή του θα σας θυμίσει κάτι από τον παλιό καλό Τζιμ Κάρεϊ. Αλλά όπως ξέρουμε όλοι μας, όσο καλός κωμικός είναι, άλλο τόσο καλός είναι και στους δραματικούς ρόλους που αναλαμβάνει.

Αναμένουμε, λοιπόν, με ανυπομονησία την νέα ταινία που αποτελεί την τέταρτη δουλειά του γνωστού Έλληνα σκηνοθέτη, Αλέξανδρου Αβρανά, ακόμα και αν η πολύμηνή της αναβολή μας κάνει λίγο δύσπιστους για το αποτέλεσμα. Η ταινία αναμένεται στις 19 Απριλίου στο DIRECTV πριν κυκλοφορήσει στις αίθουσες και On Demand στις 11 Μαΐου.

Δείτε το τρέιλερ: