Ο Αλ Πατσίνο καταδιώκει ναζί στη νέα σειρά της Amazon, Hunters

Ο Αλ Πατσίνο  κάνει την πρώτη του εμφάνιση σε τηλεοπτική σειρά και ο Τζόρνταν Πιλ (Τρέξε!, Εμείς) δίνει τα φώτα του από τη θέση του παραγωγού. Και αν αυτά τα δύο ονόματα δεν σου είναι αρκετά για να στρέψεις την προσοχή επάνω της, τότε το τρέιλερ που κυκλοφόρησε αρχές του έτους και θα βρεις παρακάτω θα κάνει την υπόλοιπη δουλειά…

Οι Ηunters πέρα από μεγάλα ονόματα, διαθέτουν ατμόσφαιρα ’70. Η σειρά μας ταξιδεύει στα ανάλογα φιλμ της εποχής, όπου η βία, το πιστολίδι, οι θανατηφόρες ατάκες και οι ”μάτσο” χαρακτήρες ήταν στα φόρτε τους. Επίσης διαθέτει ένα  στόρι που θα ζήλευε να κάνει ταινία ο Κουέντιν Ταραντίνο. Νομίζω πως δεν θα έκανε εντύπωση σε κανέναν αν ανακαλύπταμε πως εμπλέκεται και αυτός.

Πρόκειται για σειρά που αν και βασίζεται ως  ένα σημείο σε πραγματικά γεγονότα, είναι γνωστό πως πολλοί ναζί εγκληματίες  βρήκαν καταφύγιο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, στηρίζεται στην μυθοπλασία, αφού περιστρέφεται γύρω από μια ιδιότυπη ομάδα κυνηγών που καταδιώκει αλύπητα ναζί οι οποίοι προετοιμάζονται για τη δημιουργία ενός Τέταρτου Ράιχ στην Αμερική.

Το εμποτισμένο με μαύρο χιούμορ και σαρκασμό τρέιλερ παρακάτω μας συστήνει την ιδιόμορφη αυτή ομάδα κυνηγών, της οποίας επικεφαλής είναι ο Αλ Πατσίνο και νεοεισερχόμενο μέλος ο Λόγκαν Λέρμαν. Το “Hunters” θα ξεκινήσει να προβάλλεται στα τέλη του επόμενου μήνα, στις 21 Φεβρουαρίου.

Ας αρχίσει το κυνήγι…