Νέοι μεταλλαγμένοι τρέιλερ. Υπερήρωες εγκλωβισμένοι σε ταινία τρόμου!

Οι Νέοι Μεταλλαγμένοι είναι ένα υπερηρωικό φιλμ με έντονο το στοιχείο του τρόμου. Αντί, λοιπόν οι υπερήρωες να σώσουν την ανθρωπότητα, όπως συνηθίζεται, οι συγκεκριμένοι θα προσπαθήσουν να σώσουν τις δικές τους ζωές!

Οι Νέοι Μεταλλαγμένοι ήταν ένα ακόμη μεγάλο στοίχημα για τη FOX το 2018 (τότε είχε προγραμματιστεί να βγει αρχικά στις αίθουσες), αφού είχε ένα πολύ καλό σερί επιτυχιών με το Deadpool το 2016 και το Logan το 2017. Το ρίσκο των στούντιο να  κάνουν τα φιλμ πιο “ενήλικα”, κατάλληλα δηλαδή για 16 ετών και άνω είχε αποδώσει.

Η μη ύπαρξη ηλικιακών περιορισμών, που σημαίνει και λιγότερα εισιτήρια στις αίθουσες, εν τέλει μετατράπηκε από μειονέκτημα σε πλεονέκτημα, έδωσε περισσότερες ελευθερίες σε σκηνοθέτες και σεναριογράφους και έκανε τα φιλμ αυτού του είδους να ξεχωρίσουν στο πολύβουο τοπίο των κινηματογραφικών υπερηρώων,  ειδικά του αντίπαλου δέους που ακούει στο όνομα Μάρβελ.

Και οι Νέοι Μεταλλαγμένοι ήταν ακριβώς της ίδιας λογικής. Όμως, δυστυχώς, έπεσαν θύμα στουντιακού  προγραμματισμού, γυρίσματος νέων σκηνών, αλλά κυρίως της εξαγοράς της FOX από τον κολοσσό της Ντίσνεϊ. Παρά το έξοχο καστ, αλλά και την κόμικ προέλευσή του το φιλμ παρέμεινε στον πάγο για πάνω από δύο χρόνια.

Υπό τη σκέπη πια του στούντιο με σήμα το ποντίκι,  η ταινία εν τέλει θα βγει στις αίθουσες αυτή τη χρονιά, πιο συγκεκριμένα τον Απρίλιο του 2020, κρατώντας, ωστόσο, την υπόσχεσή τους. Πως θα παρακολουθήσουμε ένα υπερηρωικό φιλμ με έντονο το στοιχείο του τρόμου. Αντί, λοιπόν οι υπερήρωες να σώζουν την ανθρωπότητα, όπως συνηθίζεται, οι συγκεκριμένοι θα προσπαθήσουν να σώσουν τις δικές τους ζωές, σαν να είναι εγκλωβισμένοι σε κλειστοφοβική ταινία τρόμου, με φόντο ένα ίδρυμα με σκοτεινούς διαδρόμους και νοσηρά πλάσματα να τους παραμονεύουν, αντιμέτωποι με τον ίδιο τους τον εαυτό, αλλά και τις συνέπειες των υπερφυσικών δυνατοτήτων τους.

Η ταινία συγκέντρωσε ένα έξοχο καστ ταλαντούχων νεαρών ηθοποιών για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Όλοι τους είναι σχεδόν δημοφιλείς από προηγούμενες δουλειές προερχόμενοι όχι μόνο από το κινηματογραφικό, αλλά και το τηλεοπτικό τοπίο, όπως η Μέισι Γουίλιαμς του Game of Thrones, ο Τσάρλι Χίτον του Stranger Things, η Άνια Τέιλορ Τζόι του The Witch και Glass και ο Χένρι Ζάγκα του Δεκατρία Γιατί.

Δείτε το τρέιλερ με ελληνικούς υπότιτλους: