Νέο υπέροχο trailer της ταινίας «The Darkest Hour»

Η αλήθεια είναι ότι το trailer της νέας ταινίας εξωγήινης εισβολής, “Τhe Darkest Hour”, ή αλλιώς «Η πιο σκοτεινή ώρα» μας διέφυγε της προσοχής μέχρι στιγμής.  Αλλά εφόσον υπάρχει άφθονος χρόνος μέχρι την κυκλοφορία της στις αίθουσες και η ταινία έχει ακόμη ένα νέο trailer,  ίσως είναι  η πιο κατάλληλη στιγμή για να καλύψουμε το κενό.

Η ταινία επιστημονικής φαντασίας “The Darkest Hour” είναι σκηνοθετημένη από τον newcomer Κρις Γκόρακ ο οποίος όμως έχει συμμετάσχει ως art director σε πολλές γνωστές ταινίες όπως το Minority Report και το Fight Club. Συμμετέχει ένα πολλά υποσχόμενο καστ νέων ηθοποιών, ενώ παραγωγός είναι ο Ρώσος με το δύσκολο όνομα Τιμούρ Μπεκμαμπέτοφ (Wanted).

Το πιο ωραίο στην ταινία, που φέτος έχουμε δει αρκετές τέτοιου είδους, είναι η εξωγήινη μορφή ζωής,  αλλά και η μέθοδος εξολόθρευσης του ανθρώπινου πληθυσμού. Τα εξωγήινα όντα που εισβάλλουν σε ολόκληρο τον πλανήτη δεν μπορείς να τα δεις ενώ χρησιμοποιούν τα ηλεκτρικά φορτία για να κατακτήσουν το μικρό μας πλανήτη. Απορροφούν την ενέργεια των κτιρίων, των κινητών και ακίνητων πραγμάτων αλλά και των ανθρώπων με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο.

Μάλιστα τα εφέ είναι τόσο φανταστικά και πρωτότυπα που αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν ένα trailer με δυνατή μουσική υπόκρουση, για να μας αποδείξουν ότι η ταινία τους είναι θεαματική. Και νομίζω πως τα κατάφεραν, αν ρίξετε μια ματιά παρακάτω.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Εμίλ Χιρς, Ολίβια Θίρλμπι, Ρέιτσελ Τέιλορ, και Γκρεγκ Κινίαρ ενώ τα γεγονότα διαδραματίζονται στη Ρωσία και πιο συγκεκριμένα στην αμερικανοποιημένη πια Μόσχα.

Η ταινία έχει προγραμματιστεί να βγει στις αίθουσες τον Ιανουάριο του 2012.

Δείτε το trailer.