Νέο υπέροχο trailer για το Happy Feet Two

Ο αγαπημένος μας αυτοκρατορικός πιγκουΐνος, ο Μάμπλ, αλλά και η παρέα του επιστρέφουν για δεύτερη φορά το Νοέμβριο στη μεγάλη οθόνη και σήμερα έχουμε στη διάθεσή μας το πρώτο ολοκληρωμένο trailer. Αυτή τη φορά ο Μάμπλ, δεν είναι μόνος, αλλά έχει στο πλευρό του, τον γιο του, τον μικρό Έρικ. Ενώ τα πρώτα teaser trailer μας παρουσίαζαν τις χορευτικές δεξιότητες των αγαπημένων μας πιγκουίνων  και μας εισήγαγαν στο νέο χαρακτήρα της ταινίας, το σημερινό βίντεο μας αποκαλύπτει πολλά περισσότερα και μας παρουσιάζει το τρομερό του καστ.

Στo κωμικό δίδυμο, τις γαρίδες που θα δείτε πρώτες – πρώτες στο trailer δανείζουν τις φωνές τους οι Μπραντ Πιτ και Ματ Ντέιμον ενώ οι Ελάιζα Γουντ, Ρόμπιν Γουίλιαμς επιστρέφουν για δεύτερη φορά μαζί με τους Χανκ Αζάρια, Πινκ, Σοφία Βεργκάρα, Χιούγκο Γουίβινγκ και πολλούς άλλους. Η συνέχεια αναμένεται το ίδιο απολαυστική, κρίνοντας από το πρώτο trailer που εκτός από χορό και μουσική η τρισδιάστατη ταινία θα μας εξιστορήσει μια ακόμα μεγάλη περιπέτεια.

O Τζορτζ Μίλερ ή αλλιώς Γιώργος Μηλιώτης χρησιμοποιεί την ίδια επιτυχημένη συνταγή με την ταινία του 2006 που απέσπασε και Όσκαρ, αυτή τη φορά, προσθέτοντας νέους χαρακτήρες, αλλά και μια νέα ιστορία περιβαλλοντικής καταστροφής. Δεν ξέρω αν θα μας αγγίξει όπως η πρώτη ταινία, πάντως το trailer είναι αρκετά καλό και οι νέοι χαρακτήρες αξιολάτρευτοι. Παρακάτω το trailer και η υπόθεση της ταινίας.

Ο Μάμπλ, ο σταρ της κλακέτας, αντιμετωπίζει προβλήματα, γιατί ο γιος του, ο Έρικ, φοβάται το χορό. Μη θέλοντας να χορέψει, ο Έρικ το βάζει στα πόδια για να συναντήσει τον Πανίσχυρο Σβεν – έναν πιγκουίνο που μπορεί να πετάξει! Ο Μάμπλ ξέρει ότι δεν μπορεί με τίποτα να ανταγωνιστεί αυτό το μοναδικό χάρισμα.
Τα πράγματα θα γίνουν ακόμα χειρότερα όταν η γαλήνη του κόσμου τους θα διαταραχθεί για ακόμη μια φορά από πανίσχυρες δυνάμεις.
Ο Έρικ βλέπει ότι ο πατέρας του έχει τσαγανό όταν ο Μάμπλ θα ενώσει για ακόμη μια φορά όλες τις φυλές των πιγκουίνων με άλλα υπέροχα πλάσματα – από μικροσκοπικά κριλ μέχρι γιγάντιους θαλάσσιους ελέφαντες – για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.
Στις αίθουσες στις 24 Νοεμβρίου, ενώ θα προβάλλεται και σε 3D.