Νέο trailer της κωμωδίας 21 Jump Street

Αν και η ταινία των Κρις Μίλερ και Φιλ Λορντ αποτελεί ριμέικ της γνωστής ομώνυμης σειράς που έκανε διάσημο τον Τζόνι Ντεπ σε όλη τη υφήλιο, ελάχιστα έχει σχέση, πέρα από τον τίτλο.

Όπως διαπιστώσατε και σε προηγούμενο trailer το κόνσεπτ της είναι εντελώς διαφορετικό με τον προκάτοχό της. Είναι μια action comedy που στηρίζεται περισσότερο στο αναπάντεχα ξεκαρδιστικό δίδυμο των Τζόνα Χιλ και Τσάνινγκ Τέιτουμ, οι οποίοι υποδύονται δυο νεαρούς αστυνομικούς που συμμετέχουν στο νεοσύστατο πρόγραμμα για την καταπολέμηση του εγκλήματος στα σχολεία.

Το πρώτο red band trailer που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό μας έδωσε μια πρόγευση των όσων θα δούμε σε λίγους μήνες. Οι διαφορές με το γνωστό σόου της δεκαετίας του ’80 ήταν εμφανείς από την πρώτη στιγμή, αλλά περισσότερό εμφανές ήταν το εκπληκτικό χιούμορ και οι έξυπνοι διάλογοι. Στο ίδιο ακριβώς πλαίσιο κινείται και το νέο trailer που κυκλοφόρησε χθες. Έχει βέβαια αρκετές ίδιες σκηνές με το προηγούμενο trailer, αλλά και αρκετές νέες που είναι εξίσου απολαυστικές.

Στην ταινία συμμετέχουν επίσης οι Ιce Cube, Μπρι Λάρσον, Ντέιβ Φράνκο, Νικ Οφερμνα, και Ρομπ Ριγκλ.

Η ταινία έχει προγραμματιστεί να βγει στις αμερικανικές αίθουσες το Μάρτιο.

Δείτε το νέο trailer παρακάτω.