Νέο trailer “The Grey”: Ο Λίαμ Νίσον τα βάζει με λύκους

Πριν δύο μήνες πήραμε μια πρώτη γεύση από την ταινία “Τhe Grey” του Τζο Κάρναχαν (Team A) και το μόνο πράγμα που μας έμεινε στο μυαλό ήταν το βλέμμα του Λίαμ Νίσον και ο λύκος. Σήμερα έχουμε το πρώτο trailer που μας δίνει πολλά περισσότερα, αλλά και μας αποκαλύπτει ότι η αγέλη των λύκων δεν ξέρει με ποιους τα έχει βάλει!

Το νέο trailer σε ψήνει για το ότι θα είναι μια απίστευτη περιπέτεια επιβίωσης. Το αεροπλάνο που πέφτει και συντρίβεται, το παγωμένο τοπίο και οι σκηνές που κόβουν την ανάσα με τους επιζώντες να ακροβατούν στο σχοινί, σε πείθουν άνετα για το πολυποίκιλο μενού της. Πώς ακριβώς όμως, με μοναδικό όπλο σπασμένα μπουκαλάκια του μπαρ ξενοδοχείου θα νικήσει ο δημοφιλής ηθοποιός τον κακό μαύρο λύκο, που παρεπιμπτόντως φωνάζει CGI από τα 10 μέτρα είναι ένα ερώτημα…

Πέραν του γεγονότος ότι η ομάδα θα είναι πιο επιθετική από τους λύκους, γιατί έχει ως επικεφαλής τον υπεύθυνο ασφαλείας Λίαμ Νίσον που το θεωρώ κομματάκι υπερβολικό, η ταινία φαίνεται κατά τα άλλα αξιόλογη. Εξάλλου ο Νίσον έχει το ταλέντο και τη δυνατότητα να σε κρατήσει προσηλωμένο στην οθόνη ως action hero και νομίζω πως αυτό από μόνο του φτάνει. Στην ταινία συμμετέχουν επίσης οι Ντέρμοντ Μαλρόνεϊ, Τζο Άντερσον, Τζέιμς Μπατζ Ντέιλ και Νόνσο Ανόζι. H ταινία έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο.

Παρακάτω το trailer: