Νέο trailer Inception

Στο καινούργιο trailer του Ιnception βλέπουμε ξεκάθαρα τα μέλη της ομάδας που πλαισιώνουν τον Cobb (Λεονάρντο Ντι Κάπριο), αλλά και κάποιους ανθρώπους που παίζουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ταινίας:
The extractor: Ο απαγωγέας
The point man: Ο άνθρωπος των σημείων
The architect: Ο αρχιτέκτονας
The forger Ο πλαστογράφος
The shade: Η σκιά του παρελθόντος
The mark: To σημάδι

Ο διάσημος σκηνοθέτης Christopher Nolan διευθύνει ένα διεθνές cast σε μία πρωτότυπη ταινία δράσης και επιστημονικής φαντασίας που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και στο στενό και άπειρο κόσμο των ονείρων. Ο Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) είναι ένας εξειδικευμένος κλέφτης, ότι καλύτερο στην επικίνδυνη τέχνη της «εξαγωγής», το να κλέβει δηλαδή πολύτιμα μυστικά που είναι θαμμένα στο υποσυνείδητο κατά τη διάρκεια του ονείρου, όταν το μυαλό είναι πολύ ευάλωτο. Αυτή η σπάνια ικανότητα του Cobb τον έχει κάνει περιζήτητο παίκτη στο κόσμο της εταιρικής κατασκοπίας, αλλά τον έχει κάνει και διεθνή φυγά … Τώρα στον Cobb προσφέρεται μια ευκαιρία για λύτρωση. Μια τελευταία δουλειά θα μπορούσε να του δώσει τη ζωή του πίσω, αλλά μόνον εάν μπορεί να επιτευχθεί το αδύνατο. Αντί για την τέλεια ληστεία, ο Cobb και η ομάδα του των ειδικών πρέπει να κάνουν το αντίθετο: το έργο τους δεν είναι να κλέψουν μια ιδέα, αλλά να τη «φυτέψουν» . Αν το επιτύχουν, θα είναι το τέλειο έγκλημα. Αυτό το καλοκαίρι, το μυαλό σου είναι η σκηνή του εγκλήματος…
Η ταινία της χρονιάς στις αίθουσες στις 24 Αυγούστου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.