Νέο τρέιλερ «High Fidelity»: Η Ζόι Κράβιτς κάνει το δικό της top-five

Το High Fidelity , το δημοφιλές μυθιστόρημα του Νικ Χόρνμπι επαναπροσεγγίζεται, τηλεοπτικά αυτή τη φορά, από το Hulu, με τη Ζόι Κράβιτς, να επανασυστήνεται ως η νέα Ρομπ Μπρουκς, χαρακτήρα που υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία το 2000 στο ομώνυμο φιλμ ο Τζον Κιούζακ.

Ο ιδιοκτήτης του δισκοπωλείου που θα κάνει αναδρομή στο παρελθόν αναβιώνοντας τους μεγαλύτερους χωρισμούς για να ξεπεράσει τον πιο πρόσφατο, δια μέσω της μουσικής και της ποπ κουλτούρας, είναι γένους θηλυκού πια.  Η νέα αυτή εκδοχή, ωστόσο, κρατά ανέπαφα το πνεύμα του φιλμ, αλλά και τον κεντρικό του ήρωα όπως θα διαπιστώσεις και στο τρέιλερ παρακάτω.

Η Ζόι Κράβιτς επίσης περιστοιχίζεται και από νέους φίλους όπως ο Κιούζακ είχε τον Τζακ Μπλακ και Τοντ Λουίζο στο παρελθόν. Στη θέση τους βρίσκουμε τη Ντιβάιν Τζόι Ράντολφ (Με Λένε Ντόλεμαιτ) και τον Ντέιβιντ Χ. Χολμς (Mindhunter) ενώ συμμετέχουν οι Τζέικ Λέισι και Κίνγκσλεϊ Μπεν-Αντίρ.

Η γνωστή αυτή ιστορία, ιδωμένη υπό άλλο πρίσμα, από τα μάτια μιας γυναίκας κάνει τούτο το ριμέικ πιο φρέσκο, και η Κράβιτς μοιάζει ιδανική υποδυόμενη τον ανασφαλή και γεμάτο αντιθέσεις ‘θηλυκό’ Κιούζακ. Η σειρά κάνει πρεμιέρα, στις 14 Φεβρουαρίου, του Αγίου Βαλεντίνου!

Το τρέιλερ: