Νέο trailer για τον Ρίντικ

Στο νέο σίκουελ, ο ατρόμητος επικηρυγμένος βρίσκεται σε έναν απομονωμένο πλανήτη και μάχεται για την επιβίωση ενάντια σε εξωγήινα ‘αρπακτικά’, πιο φονικά από κάθε άνθρωπο που αναμετρήθηκε στο παρελθόν. Ο μόνος τρόπος διάσωσής του είναι να ενεργοποιήσει έναν φάρο έκτακτης ανάγκης και να ειδοποιήσει κυνηγούς κεφαλών, που σύντομα κάνουν την εμφάνισή τους στον πλανήτη προς αναζήτηση του επικηρυγμένου. Το πρώτο σκάφος που φθάνει μεταφέρει μια νέα γενιά μισθοφόρων, πιο φονικών και βίαιων, ενώ το δεύτερο ηγείται από έναν άνθρωπο για τον οποίο η καταδίωξη του Ρίντικ είναι μια υπόθεση πιο προσωπική. Με τον χρόνο να εξαντλείται και μια καταιγίδα να πλησιάζει όπου κανείς δεν μπορεί να επιβιώσει, οι κυνηγοί δεν θα αφήσουν τον πλανήτη χωρίς το κεφάλι του Ρίντικ ως τρόπαιο.
Συμμετέχουν επίσης οι Καρλ Ούρμπαν, Κέιτ Σακοφ και Ζορντί Μολα. Η ταινία έχει προγραμματιστεί να βγει στις αμερικανικές αίθουσες τον Σεπτέμβριο 2013. Απίστευτες σκηνές δράσης και «θανατηφόρες» ατάκες συνθέτουν το νέο trailer που μπορείς να δεις παρακάτω.

1 Comment Posted

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.