Νέο trailer για τον Αν του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Το νέο trailer της ταινίας που κυκλοφόρησε λίγες ώρες πριν, μας δίνει μια μικρή γεύση από όλα αυτά ξεκινώντας με τις ομορφιές της Πλάκας, μας ταξιδεύει αρχικά σε ξέγνοιαστες στιγμές της Αθήνας και ενός ερωτευμένου ζευγαριού, «βυθίζοντάς» μας στη συνέχεια στην καρδιά της οικονομική κρίσης, στις εξεγέρσεις, και στις φασαρίες. Μέσα σε όλα αυτά, ένα ατύχημα αλλάζει τον τόνο της ταινίας από ρομαντικό σε δραματικό. Με υπέροχη μουσική και γρήγορο ρυθμό, ο Παπακαλιάτης προκαλεί νοσταλγία, μας γυρνά με τις εικόνες του στην εποχή του παλιού ελληνικού κινηματογράφου και στη λατέρνα, ενώ παράλληλα μας δίνει μια γερή γροθιά στο στομάχι με το δυσοίωνο σήμερα που επηρεάζει τη ζωή των πρωταγωνιστών μας.
Όλα αυτά αφορούν μία ιστορία αγάπης ιδωμένη από δύο διαφορετικές οπτικές γωνίες, με τα ίδια πρόσωπα στην ίδια χρονική περίοδο. Ο Χρ. Παπακαλιάτης είναι ο Δημήτρης και η Μαρίνα Καλογήρου η Χριστίνα το ζευγάρι που θα πρωτοστατήσει στην μεγάλη οθόνη. Συμμετέχουν Μαρία Σολωμού, Θέμις Μπαζάκα, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Φάνης Μουρατίδης, Τάκης Σπυριδάκης, Τάσος Ιορδανίδης και Ακύλλας Καραζήσης.
Όσο για το ζεύγος Κοκοβίκου, Μάρω Κοντού και Γιώργο Κωνσταντίνου, που θα δείτε στο trailer παρακάτω, θα προσφέρουν μια γλυκιά νότα στο φιλμ αποτελώντας τους αφηγητές της ταινίας. Δείτε παρακάτω το trailer και διαβάστε την υπόθεση:

«Ένα διαφορετικό love story σε μία εποχή που όλα αλλάζουν»
Όλοι δεν έχουμε αναρωτηθεί πόσο μπορεί μία στιγμιαία απόφασή μας, να καθορίσει όλη μας τη ζωή; Ακριβώς αυτό συμβαίνει και στη ζωή του ήρωα μας του Δημήτρη.
ΑΘΗΝΑ. ΠΛΑΚΑ. 2009
– Αν ο Δημήτρης έβγαινε από το σπίτι του εκείνο το βράδυ θα γνώριζε τη Χριστίνα..
Ένας έρωτας θα γεννηθεί και θα φτάσει μέχρι και σήμερα το 2012. Ένας έρωτας στην εποχή της κρίσης και των μεγάλων αλλαγών . Θα αντέξει; Είναι ο έρωτας η απάντηση σε όλο αυτό που ζούμε; Πόσο επηρεάζει μία οικονομική κρίση και πόσο μπορεί να διαλύσει τη σχέση ενός ζευγαριού; Συγχωρείται η απιστία; Και πόσο ίδιες είναι οι εποχές στο θέμα του έρωτα;
– Αν όμως ο Δημήτρης εκείνο το βράδυ του 2009 δεν έβγαινε από το σπίτι του, δεν θα γνώριζε τη Χριστίνα και θα παρέμεναν δύο άγνωστοι στην ίδια πόλη.. Ο χρόνος, ο τόπος και τα γεγονότα στη ζωή του Δημήτρη είναι κοινά.. Η βασική διαφορά είναι ότι δεν είναι μαζί με τη Χριστίνα για να τα αντιμετωπίσει…
Πόσο εύκολο είναι να ζει κάποιος μόνος του; Πόσο αντέχει ένας άνθρωπος τη μοναξιά ή αλλιώς την «ελευθερία»; Πόσο κοντά σου μπορεί να είναι ένας μεγάλος έρωτας και εσύ να μην τον βλέπεις; Θα γνωριστούν ποτέ ο Δημήτρης και η Χριστίνα; Το “Αν…” είναι μία ιστορία από δύο διαφορετικές οπτικές γωνίες στον ίδιο χρόνο με κοινά γεγονότα και πρόσωπα… Ένα σενάριο με ήρωες έρμαια των γεγονότων και νέες διαδρομές που ίσως να μας οδηγήσουν σε έναν άλλο τρόπο σκέψης… Κοινός παρανομαστής όλων; Ο έρωτας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.