Νέο trailer για τον Ακάλυπτο του Χρήστου Δήμα

Δεν μιλάμε για κανέναν άλλο, παρά για τον Ακάλυπτο και τις ασταμάτητες περιπέτειές του, είτε αυτές είναι ερωτικής είτε χρηματοοικονομικής φύσεως. Ένα μήνα πριν την κυκλοφορία της στις αίθουσες δείτε ένα ακόμη trailer, αυτή τη φορά πιο μεγάλο σε διάρκεια, και πιο χορταστικό.
Το ρόλο του λαμόγιου αεριτζή έχει αναλάβει να εκπληρώσει αυτή τη φορά ο Πέτρος Φιλιππίδης, πλαισιωμένος από τους Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Κατερίνα Λέχου, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Βασιλική Ανδρίτσου και Τζένη Θεωνά. Η ταινία βρίσκει τον Αντρέα στη εποχή της κρίσης, αλλά να συμπεριφέρεται σαν να μην υπάρχει.
Δείτε το ολόφρεσκο trailer. O Φιλιππίδης απολαυστικός για μία ακόμη φορά.

Υπόθεση της ταινίας
Ο Αντρέας είναι μεγαλομεσίτης. Αγαπάει την γυναίκα του, θαυμάζει το «ωραίο φύλο», πιστεύει ότι οι γυναίκες κερδίζονται με το χρήμα, ότι η φοροδιαφυγή είναι προσφορά στην οικονομική ανάπτυξη και θα έδινε και τη ζωή του για το φίλο του.
Αντιμετωπίζει την κρίση σαν να μην ήρθε ποτέ. Προσφέρει «φιλέτα», όπως ο περιβάλλοντας χώρος της Ακρόπολης σε Γερμανούς και Άραβες επενδυτές. Δεν μπορεί στιγμή χωρίς τον κολλητό του, τον Μάκη, γνωστό και ως Τίγρη, τον οποίο έχει «ανταμείψει» και με τη θέση του Προέδρου στην εταιρεία του, για να υπογράφει τις συμφωνίες, κάτι που φυσικά τον οδηγεί στη φυλακή την πιο κρίσιμη στιγμή, όταν ο Ακάλυπτος ετοιμάζει το μεγάλο κόλπο, με το οποίο θα «πιάσει την καλή» μια για πάντα…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.