Νέο trailer για το μεταφυσικό θρίλερ 11-11-11 του Ντάρεν Λιν Μπούσμαν

Όλοι σας ίσως έχετε ακούσει ή σας έχει συμβεί το φαινόμενο του 11:11. Αμέτρητα site και blogs ασχολούνται με το θέμα αυτό και πολλά άτομα μιλούν για τις  εμπειρίες τους, αλλά καιγια τις θεωρίες που υπάρχουν σχετικά με το φαινόμενο αυτό. Πολλοί άνθρωποι συναντούν το συγκεκριμένο αριθμό στην καθημερινότητα τους. Στον υπολογιστή, όταν κοιτούν την ώρα, σε ημερομηνίες, σημειώσεις ακόμη και σε πινακίδες αυτοκινήτου. Σε κάποιους γίνεται εμμονή, άλλοι απλώς το προσπερνάνε.

Ο Ντάρεν Λιν Μπούσμαν, σκηνοθέτης των SAW, ασχολήθηκε με το περίεργο αυτό φαινόμενο και το μετέτρεψε σε ένα αγωνιώδες μεταφυσικό θρίλερ, γυρισμένο στην Ισπανία. Η ταινία τοποθετείται χρονικά τον 11ο μήνα του έτους 2011 στις 11 : 11, όταν η ενδέκατη πύλη θα ανοίξει και υπερφυσικές οντότητες θα εισέλθουν στη Γη. Το νέο trailer περιέχει πολλές σκηνές φρίκης και μας αφήνει την εντύπωση, ότι θα μας τρομάξει με κάποια περίεργη οντότητα ή κάποιο δαίμονα που θα έρθει από άλλο κόσμο στις 11 Νοεμβρίου του 2011.Θέλει να μας φοβίσει όσο περισσότερο μπορεί, αλλά μας αφήνει με αρκετές απορίες γιατί δεν προβάλει κάτι  παραπάνω για την υπόθεση της ταινίας.
Παρακάτω το trailer και η επίσημη υπόθεση της ταινίας.

Η ταινία ακολουθεί ένα διάσημο συγγραφέα, τον Τζόσεφ Κρόουν, που ύστερα από το τραγικό θάνατο του παιδιού και της γυναίκας του, ταξιδεύει στην Ισπανία για να έρθει σε επαφή με τον αποξενωμένο αδερφό του  Σάμιουελ και τον ετοιμοθάνατο πατέρα του Ρίτσαρντ. Η μοίρα όμως έχει άλλα σχέδια για τον Τζόσεφ, καθώς εμπλέκεται σε περίεργα συμβάντα και συνεχείς θεάσεις του αριθμού 11.  Η περιέργεια σύντομα μετατρέπεται σε εμμονή και συνειδητοποιεί ότι ο αριθμός 11 έχει μια άλλη έννοια, όχι μόνο για τον  εαυτό του, αλλά για την πίστη μας. Μόνoς σε μια ξένη χώρα σύντομα αντιλαμβάνεται ότι η ημερομηνία 11 /11/11 δεν είναι απλώς μια ημερομηνία αλλά μια προειδοποίηση. Στην ταινία συμμετέχουν οι Timothy Gibbs, Michael Landes, Wendy Glenn, Lluis Soler, Ángela Rosal, Brendan Price, Salomé Jimenez, Benjamin Cook, και Montse Alcoverro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.