Νέο συναρπαστικό trailer της δεύτερης σεζόν “Game of Thrones”

Ντενέρις Ταργκέριεν: «Οι Σταρκς πολεμούν τους Λάνιστερ, οι Μπαράθιον μάχονται μεταξύ τους , τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να χτυπήσουμε».  Τύριον Λάνιστερ: «Δεν ξέρω τίποτα από εχθροπραξίες,  ξέρω μόνο πως οι εχθροί μας μισούν ο ένας τον άλλο, σχεδόν όσο  μισούν εμάς». Όσοι δεν είδατε την πρώτη σεζόν του Game of Thrones φαντάζομαι ότι δεν καταλάβατε τίποτα. Για τους μυημένους και τους πιστούς φαν ένα έχω να πω.  Ένας μήνας και κάτι απέμεινε. Από 1η Απριλίου το Game of Thrones επανέρχεται δριμύτερο! Δράκοι μεγαλώνουν, πόλεις καίγονται και νέοι διεκδικητές του θρόνου κάνουν την εμφάνισή τους. Δείτε το νέο εντυπωσιακό trailer που κυκλοφόρησε σήμερα. Οι διάλογοι προέρχονται από το νέο προωθητικό βίντεο, από τους Πίτερ Ντίκλαντζ και Εμίλια Κλαρκ, πρωταγωνιστές της σειράς.

Η τελική σύγκρουση πλησιάζει και οι επίδοξοι βασιλείς είναι αποφασισμένοι να κατακτήσουν το Σιδερένιο Θρόνο με κάθε μέσο – ακόμη κι αν χρειαστεί να επιστρατεύσουν σκοτεινές δυνάμεις, που ίσως οδηγήσουν και τους ίδιους στην καταστροφή.Όμως ο πόλεμος παίρνει μια τροπή που κανείς δε φαντάζεται.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.