Νέο clip από την ταινία Shame με πρωταγωνιστή τον Μαικλ Φασμπίντερ

Η ταινία της χρονιάς για πολλούς, το φιλμ Shame, του Στιβ ΜακΚουιν έχει ένα ακόμα απόσπασμα. Αν παρακολουθείτε στενά το κινηματογραφικό γίγνεσθαι, γνωρίζετε ότι έχει βραβευτεί στο πρόσφατο φεστιβάλ της Βενετίας και σίγουρα έχετε ακούσει τις αποθεωτικές κριτικές ειδικά για την ερμηνεία του πρωταγωνιστή της, Μάικλ Φασμπίντερ. Πρόσφατα είδαμε ένα trailer αλλά και μάθαμε ότι η ταινία στα αμερικανικά εδάφη, όπου θα προβληθεί το Δεκέμβριο, έχει απαγορευτικό κάτω των 17 ετών, εξαιτίας των γυμνών σκηνών της. Πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ δύσκολο να διεκδικήσει μια υποψηφιότητα στα συντηρητικά Όσκαρ, αν και κανείς ποτέ δεν μπορεί να ξέρει.

Σήμερα έχουμε στη διάθεση μας ένα ακόμη απόσπασμα το οποίο περιγράφει απόλυτα το πρώτη αράδα της υπόθεσης της ταινίας. Στο κλιπ θα δείτε τον Μάικλ Φασμπίντερ, υποδυόμενος τον Μπρένταν, έναν τριαντάρη με σεξουαλικές εμμονές, να βαδίζει σε κάποιο σοκάκι της Νέας Υόρκης, να συζητά με μία κοπέλα, να περνάει ευχάριστα με την όμορφη γυναικεία ύπαρξη που έχει δίπλα του, αλλά ποτέ να μην την πλησιάζει.  Στη ταινία συμμετέχει επίσης και η Κάρει Μάλιγκαν που πρόσφατα είδαμε στο πλευρό του Ράιαν Γκόσλινγκ στην ταινία “Drive”. Δείτε παρακάτω το νέο απόσπασμα και διαβάστε τη νέα ολίγων αράδων σύνοψη της ταινίας.

O Μπρένταν (Μαικλ Φασμπίντερ) είναι ένας Νεοϋορκέζος που αποφεύγει την οικειότητα με τις γυναίκες μεν, αλλά είναι εθισμένος με την ανάγκη του για σεξ. Όταν η μικρότερη του αδελφή του (Κάρει Μάλιγκαν) έρθει να μείνει στο διαμέρισμά του, οι αναμνήσεις του οδυνηρού τους παρελθόντος  θα φέρουν τη ζωή του Μπρένταν εκτός ελέγχου.