Δείτε για πρώτη φορά τον Σίνα, τον Χέιμιτς, την Έφι και πολλούς άλλους

Μετά τις ταυτότητες και τις σελίδες στο facebook, στις αρχές του μήνα, ήρθε η ώρα να δούμε κάτι πολύ πιο ενδιαφέρον, ίσως ότι καλύτερο έχουμε δει ως τώρα, τα νέα πόστερ χαρακτήρων, στα οποία για πρώτη φορά απεικονίζονται οι Σίνα (Λένι Κράβιτζ), Χέιμιτς (Γούντι Χάρελσον) και Έφι (Ελίζαμπεθ Μπανκς).

Δυστυχώς η προωθητική καμπάνια των Αγώνων Πείνας, της κινηματογραφικής μεταφοράς των βιβλίων της Σούζαν Κόλινς, κινείται και βαδίζει με πολύ αργούς ρυθμούς, παίζοντας με την υπομονή μας και την περιέργειά μας. Πέρα από το μονόλεπτο teaser trailer που είδαμε τον Αύγουστο, δεν έχουμε δει κάτι άλλο αν και μας χωρίζουν πέντε μόνο μήνες από την προβολή της ταινίας. Σε κανονικές συνθήκες το επίσημο trailer έπρεπε να είναι διαθέσιμο, ώστε η ταινία να γίνει γνωστή όχι μόνο στους φαν αλλά και στο υπόλοιπο κινηματογραφόφιλο κοινό. Έτσι θα αρκεστούμε για μία ακόμη φορά σε νέες αφίσες.

Στις νέες αυτές προσθήκες θα δείτε πέρα από την ηρωίδα μας την Κάτνις, τον Πίτα, την Ρου, τον Κέιτο, διαγωνιζόμενους στο σκληρό ριάλιτι του έθνους της Πάνεμ, αλλά και τον προπονητή της, τον Χέιμιτς, τον στυλίστα της τον Σίνα και την Έφι, την επικεφαλής.

Παρακάτω οι νέες αφίσες. Ελπίζω σύντομα να δούμε ένα trailer.

Για όσους δεν έχουν ακούσει για τους «Αγώνες Πείνας» πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά του πρώτου βιβλίου, το οποίο τοποθετείται χρονικά σ’ ένα όχι και τόσο μακρινό μέλλον, όπου η Βόρεια Αμερική είναι χωρισμένη σε 12 επαρχίες, το έθνος της Πάνεμ. Η Κάπιτολ για να κρατά τις επαρχίες υπό τον έλεγχο, τις αναγκάζει να στέλνουν από ένα αγόρι και ένα κορίτσι ηλικίας από δώδεκα μέχρι δεκαοχτώ για να συμμετάσχουν στους ετήσιους Αγώνες Πείνας, έναν αγώνα θανάτου που μεταδίδεται ζωντανά από την τηλεόραση, όπου επιβιώνει μόνο ένας. Η ηρωίδα είναι η Κάτνις Έβερντιν (Τζένιφερ Λόρενς), η οποία παίρνει τη θέση της αδερφής της στους Αγώνες και μαζί με τον Πίτα (Τζος Χάτσερσον) θα πρέπει να σκοτώσουν άλλα 22 παιδιά για να επιβιώσουν. Πρόκειται για ένα μυθιστόρημα που έχει γίνει το απόλυτο μπεστ σέλερ και έχει δεχτεί τις καλύτερες κριτικές. Σκηνοθετεί ο Γκάρι Ρος (Pleasantville) και συμμετέχουν οι Λίαμ Χέμσγουορθ (Γκέιλ), Ντόναλντ Σάδερλαντ (πρόεδρος Σνόου), Γούντι Χάριελσον (Χέιμιτς) Στάνλει Τούτσι (Σέζαρ) και πολλοί άλλοι. Η ταινία έχει προγραμματιστεί να βγει στις αίθουσες τον επόμενο Μάρτιο.