Νέα εικόνα και βίντεο από την παραμυθένια περιπέτεια «Η Χιονάτη και ο Κυνηγός». Σύντομα το πρώτο teaser trailer

Η παραμυθένια περιπέτεια «Η Χιονάτη και ο Κυνηγός» με πρωταγωνιστές τους Κρίστεν Στιούαρτ, Κρις Χέμσγουορθ και Σαρλίζ Θέρον σε λίγες ώρες θα κάνει την παρθενική της εμφάνιση στο διαδίκτυο με το πρώτο της trailer.
H ταινία που θα είναι «στην ίδια επική κλίμακα με τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» έτσι την παρομοίασε ένας από τους παραγωγούς της ταινίας, το καλοκαίρι στο Comic Con, έχει προγραμματίσει να κυκλοφορήσει το πρώτο της trailer σήμερα Πέμπτη, και όπως συνηθίζεται να συμβαίνει η εκπομπή ΕΤ ήδη έχει μια πρόγευση των όσων θα δούμε.
Δυστυχώς το βίντεο που σας παραθέτω δεν είναι ότι καλύτερο, έχει μαγνητοσκοπηθεί από την τηλεόραση, αλλά θα δείτε για πρώτη φορά εικόνες από το επερχόμενο φιλμ που θα βγει στις αίθουσες τον Ιούλιο του 2012.
Τον περισσότερο χρόνο έχει η Σαρλίζ Θέρον, η οποία φαίνεται μεγαλοπρεπής και πανούργα στο ρόλο της βασίλισσας, ενώ θα δείτε για λίγα δευτερόλεπτα τους Κρίστεν Στιούαρτ και Κρις Χέμσγουορθ.
Όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω η Χιονάτη και ο Κυνηγός δεν θα έχει καμία σχέση με το γνωστό παραμύθι των αδερφών Γκριμ.  Η Χιονάτη θα παρουσιαστεί αρκετά παραλλαγμένη, ως πολεμίστρια, και αρχηγός του λαού της, ενώ ο Κυνηγός αντί να προσπαθήσει να τη σκοτώσει, γίνεται ο μέντοράς της, μαθαίνοντάς της την τέχνη του πολέμου.
Εκτός από το βίντεο χθες κυκλοφόρησε και ένα banner για την ταινία.
Το banner απεικονίζει και τους τρεις πρωταγωνιστές, αλλά αυτό που προκαλεί το ενδιαφέρον είναι το background. Πίσω από τη Σαρλίζ Θέρον σε σκοτεινούς τόνους διεξάγεται μια επική μάχη, ενώ πίσω από τον Κυνηγό τρομακτικά πλάσματα του δάσους.
Συμπέρασμα: Αν και έχουμε δύο ταινίες με θέμα τη Χιονάτη προγραμματισμένες για την επόμενη χρονιά, εκτός από τη «Χιονάτη και ο Κυνηγός» του Ρούπερτ Σάντερς, υπάρχει και το φιλμ «Καθρέφτη, καθρεφτάκι» του Τάρσεμ Σινγκ, οι δύο τους ελάχιστα μοιάζουν.
Στην ταινία συμμετέχουν επίσης οι Σαμ Κλάφλιν των τέταρτων Πειρατών της Καραϊβικής, υποδύεται τον πρίγκιπα, ενώ οι Νικ Φροστ, Ίαν ΜακΣέιν, Μπομπ Χόσκινς, Ρέι Γουίνστον, Τόμπι Τζόουνς και Έντι Μάρσαν τους νάνους.

Παρακάτω το βίντεο και η νέα εικόνα από την ταινία