Νέα φωτογραφία από τους «Αγώνες Πείνας». Δείτε για μια ακόμη φορά την Κάτνις των 700 εκ.δολ.

Είναι απορίας άξιο πως δεν έχουμε δει ακόμα κάποιο trailer από τους πολυαναμενόμενους «Αγώνες Πείνας» του Γκάρι Ρος. Η ταινία έχει προϋπολογισμό 80 εκ. δολάρια και αποτελεί την ακριβότερη παραγωγή της Lionsgate μέχρι στιγμής, παρόλα αυτά η προωθητική καμπάνια της ταινίας παραδόξως δεν έχει ξεκινήσει ακόμα αν και μας χωρίζουν λίγοι μήνες. Δυστυχώς δεν έχουμε δει σχεδόν τίποτα, πέρα από πόστερ και ένα teaser 30 δευτερολέπτων.

Σήμερα λοιπόν ας αρκεστούμε και πάλι σε μία ακόμη φωτογραφία. Στη νέα φωτογραφία απεικονίζεται η Κάτνις Έβερντιν η ηρωίδα των βιβλίων της Σούζαν Κόλινς να σημαδεύει κάποιον ή κάτι με το τόξο της. Η φωτογραφία προέρχεται, όχι από κάποιο κινηματογραφικό site ή blοg αλλά από μια ιστοσελίδα που ασχολείται με τα οικονομικά, το “Business insider”. Από τους 10 καλύτερους τρόπους να ξοδέψεις ένα δολάριο μέχρι το ποιες περιοχές είναι ακριβές, το site καταπιάνεται και με τους «Αγώνες Πείνας», γιατί αποτελεί τη μεγαλύτερη παραγωγή της Lionsgate.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ήδη τα γνωστά στούντιο, έχουν μια σειρά αποτυχημένων ταινιών στο ενεργητικό τους. Οι ιθύνοντες ευελπιστούν και εκτιμούν ότι θα κάνουν εισπράξεις από 220 έως733 εκ.  δολ. Νούμερα δηλαδή που ακούς μόνο στο Χάρι Πότερ και το Twilight. Προσθέτουν βέβαια, ότι πρέπει τουλάχιστον να αγγίξουν τα 100 εκ.δολάρια στην εγχώρια αγορά για να προχωρήσουν στα σίκουελ που ήδη έχουν προγραμματιστεί, αν και δεν υπάρχει λόγος τέτοιας ανησυχίας. Η ταινία, τονίζει το άρθρο, θα επικεντρωθεί περισσότερο στους χαρακτήρες παρά στη βιαιότητα. Ελπίζω να μην διαψευστούν οι προβλέψεις τους και να δούμε υπέροχες ταινίες που βασίζονται σε τρία εξίσου υπέροχα βιβλία.

Δείτε τη νέα φωτογραφία