Μυστηριώδες τρέιλερ άγνωστης ταινίας κάνει όλους να αναρωτιούνται

Τρέιλερ αγνώστου ταινίας, έκανε την εμφάνισή του στο διαδίκτυο.

Προέρχεται από οίκο που διανέμει και παράγει ταινίες που κάθε χρόνο έχουν την τιμητική τους στο σινεφίλ κοινό. Ανάμεσά τους και ο Αστακός του Λάνθιμου, το Εx Machina, Τhe Witch, Τhe Room και πολλές άλλες μικρού προϋπολογισμού παραγωγές που διαπρέπουν στην κινηματογραφική κοινότητα. Ο λόγος για την Α24, που αποφάσισε να ακολουθήσει έναν άλλο τρόπο προώθησης στο διαδίκτυο για μια επερχόμενή της ταινία (μάλλον).

Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος έριξε στο youtube ένα μυστικοπαθές τρέιλερ, με περιγραφή 4 λέξεων “In our near future”.

Η τακτική αυτή διαδικτυακού μάρκετινγκ ταινίας είναι γνωστή. Το έχει κάνει και ο Τζέι Τζέι Έιμπραμς με το ‘10 Cloverfield Lane’, και πιο πρόσφατα το Νέτφλιξ με το “Τhe OA“. Μια εβδομάδα πριν ανέβει στο γνωστό κανάλι η σειρά έριξε ένα και μόνο τρέιλερ, εκτινάσσοντας όμως την περιέργεια όλων στα ύψη. Το ίδιο συμβαίνει και με το “Untitled” της Α24, αφού με αυτό ασχολούνται όλα τα κινηματογραφικά μπλογκς και όχι μόνο το τελευταίο 24ωρο. Προβάλλονται εικόνες χωρίς νόημα συνοδευόμενες από φράσεις που δεν βγάζουν κι αυτές νόημα, και με άγνωστους ηθοποιούς. Ωστόσο το αποτέλεσμα είναι ατμοσφαιρικό αλλά και πανέμορφο οπτικά.

Παρακολουθήστε το παρακάτω.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.