Μαχητές των Δρόμων 9 τρέιλερ: Χορταστική δράση από τους Fast and Furious!

Το μακροβιότατο franchise οδηγικής τρέλας και ασταμάτητης δράσης επιστρέφει και φέτος…

Το έπος υψηλών οκτανίων που ακούει στο όνομα ‘Fast and Furious’ επιστρέφει για πολλοστή φορά τον Μάιο με μια νέα ταινία, και όπως συνηθίζεται ένα ολόφρεσκο τρέιλερ κυκλοφόρησε για να μας προετοιμάσει ψυχολογικά για τον ερχομό της, αλλά κυρίως να επισημάνει τους λόγους που η κινηματογραφική αυτή σειρά έχει αυτή την επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια.

Ο νέος τίτλος του φιλμ είναι F9, τόσο απλός και σύντομος όσο και η λογική αυτών των ταινιών. Η συνταγή τους όλα αυτά τα χρόνια είναι απλή και προσφέρεται απλόχερα: αξεπέραστο θέαμα γιγαντιαίων διαστάσεων, που προέρχεται από απίστευτες σκηνές δράσης που κάποιες φορές υπερβαίνουν λογικής, αλλά και των νόμων της φυσικής, και σκοπό έχουν να κατεβάσουν σαγόνια…

Και το F9 είναι της ίδιας λογικής, χωρίς ωστόσο τους Ντουέιν Τζόνσον και Τζέισον Στέιθαμ να το συνοδεύουν αυτή τη φορά. Οι χαρακτήρες τους εξάλλου, όπως γνωρίζεις, απέκτησαν δικό τους κινηματογραφικό «όχημα» και θα απέχουν απ΄αυτή τη συνέχεια. Ωστόσο η σημαντικότερη εξέλιξη δεν είναι αυτή, αλλά η επιστροφή  ενός παλιού μέλους της οικογένειας των f&f, του ανθρώπου που έκανε reboot και το μετέτρεψε σ’ αυτό που είναι σήμερα, τον Τζάστιν Λιν, σκηνοθέτη της τρίτης, τέταρτης, πέμπτης και έκτης ταινίας! Είναι ο άνθρωπος που έδωσε την ώθηση που χρειαζόταν και σήκωσε ψηλά τον πήχη. Έκτοτε το fast and furious έπαψε πια να είναι απλώς μια ταινία με γκάζια… Και όπως θα παρακολουθήσεις και στο τρέιλερ παρακάτω είναι σαν μην έλειψε ποτέ!

Όποιος, λοιπόν, λατρεύει τα fast and furious λατρεύει και τα τρέιλερ τους για έναν και μοναδικό λόγο. Εμπεριέχουν τουλάχιστον μια εντυπωσιακή σκηνή που ξεπερνάει όλα όσα αφάνταστα και αξιοθαύμαστα είδες στα προηγούμενα φιλμ. Σαν να προσπαθούν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους κάθε φορά. Αυτή η σκηνή κρύβεται στα 3:10 του τρέιλερ.

Στη νέα αυτή προσθήκη βρίσκουμε τον Ντόμινικ Τορέτο, λόγω πατρότητας έτοιμο να εγκαταλείψει την ενεργό δράση αλλά όμως το παρελθόν του δεν τον αφήνει. Ο μικρότερος αδερφός του κάνει την εμφάνισή του με την μορφή του Τζον Σένα και θα αποτελέσει το αντίπαλο δέος του Βιν Ντίζελ…