Μασκοφόρος πραγματικός σούπερ ήρωας σταματά κλοπή αυτοκινήτου

Αν πιστεύετε πως οι μασκοφόροι σούπερ ήρωες  υπάρχουν μόνο στα κόμιξ και στις ταινίες είστε γελασμένοι. Κυκλοφορούν ανάμεσα μας, όχι ακριβώς εδώ, αλλά στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και πιο συγκεκριμένα στο Σιάτλ. Χθες έγινε γνωστό ότι ο «Φοίνιξ Τζόουνς Φύλακας του Σιατλ», ντυμένος ως άλλος Μπάτμαν, βοήθησε να αποφευχθεί μια ληστεία αυτοκινήτου. Και δεν είναι ο μόνος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ,  υπάρχει μια ομάδα 9 μασκοφόρων που ονομάζονται  “Rain City Superhero Movement” και στόχος τους είναι να πατάξουν το έγκλημα. Μάλιστα ο Φοίνιξ Τζοουνς, τον οποίο γνωρίζουν και οι αστυνομικοί της περιοχής,  έχει εμφανιστεί και στο τμήμα με τη στολή του, έχει γίνει και διάσημος μιας και το γνωστό αμερικάνικο κανάλι CBS αλλά και το CNN τον παρουσίασε.
Μια κίνηση που μπορεί να θεωρηθεί πολύ καλή από τη μία, πολίτες να προστατεύουν πολίτες σε μια εποχή που κανείς δεν δείχνει κανένα ενδιαφέρον για τον διπλανό του, αλλά αν τραυματιστεί κανείς; Αν η επέμβαση του αποβεί μοιραία για τον ίδιο και τον πολίτη που προσπαθεί να βοηθήσει; Δίκοπο μαχαίρι. Πάντως είναι τρομερός. Και η στολή του εξαιρετική.Σαν να βγήκε από την ταινία Κick-Ass!  Έχει και κρυφό δωμάτιο στο κατάστημά του.
Παρακολουθείστε το ρεπορτάζ του CNN παρακάτω.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.