Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στη Στεριά νέο trailer

Η οικονομική κρίση αλλά και η μετανάστευση σχολιάζονται στο πρώτο ολοκληρωμένο trailer του σίκουελ της ταινίας του Νίκου Περάκη «Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στη Στεριά».
Το νέο trailer, εκτός του ότι σηματοδοτεί την επιστροφή της παρέας που γνωρίσαμε στο νησί Πίττα πριν μερικά χρόνια προβάλλει και τη δύσκολη περίοδο που ζει η Ελλάδα, την εποχή της μεγάλης κρίσης μέσα από τις περιπέτειες των πρωταγωνιστών της.
Τέρμα πια ο στρατός, όλοι τους έχουν αλλάξει, άλλοι προς το καλύτερο, άλλοι προς το χειρότερο πάντως όλοι τους είναι το ίδιο απολαυστικοί.
Αφορμή για την επανένωσή τους θα αποτελέσει η εξαφάνιση της κόρης του Σταυρομαθιακάκη. Είναι το μικρό κοριτσάκι, που βρέθηκε στο νησί Πίττα, το οποίο πήρε μαζί του στην Κρήτη, ο πιο απολαυστικός χαρακτήρας στις «Σειρήνες στο Αιγαίο». Στην νέα ταινία ο Κρητικός με την ακαταλαβίστικη ντοπιολιαλιά, μερικές φορές χρειάζεται και υπότιτλους για να τον καταλάβεις, θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να βρει την κόρη του ζητώντας τη βοήθεια των παλιών του φίλων.
Ο Σταυρομαθιακάκης 7 χρόνια μετά παράγει «βιομηχανική» κάνναβη, ο Παρλαβάντζας και ο Παπαδάκης, αγωνίζονται να σώσουν την αλυσίδα ταχυφαγείων Sevdali, ο Ρομπέν των Ραφιών, Νάκος, προσπαθεί να αφυπνίσει το περί δικαίου αίσθημα των συμπολιτών του, ο Καλούρης έχει εκλεγεί στο δήμο και τέλος ο Τζιμπιτζίδης είναι πια ένας περιζήτητος γκουρού ενώ η “πρώην” του Μαριαλένα είναι υφυπουργός και εγκυμονούσα.
Η ταινία έχει προγραμματιστεί να βγει στις αίθουσες στις 27 Οκτωβρίου και συμμετέχουν οι Ορφέας Αυγουστίδης, Βίκυ Καγιά, Στέλιος Ξανθουδάκης, Ιωάννης Παπαζήσης, Σωκράτης Πατσίκας, Γιώργος Σεϊταρίδης, Γιάννης Τσιμιτσέλης,  Ρένος Χαραλαμπίδης και Τζένη Θεωνά.

Απολαύστε τους παρακάτω.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.