Κι άλλο Κιck-Ass please!!!

Το φιλμ άνοιξε δρόμους για την Κλόε Μόριτζ, και έδωσε την απαιτούμενη ώθηση στον σκηνοθέτη του, Μάθιου Βον, ώστε να αναλάβει αμέσως μετά ένα από τα καλύτερα Χ-Μen της σειράς. Δυστυχώς ο τελευταίος δεν εμπλέκεται στο δεύτερο μέρος. Τη θέση του έχει πάρει ο Τζεφ Γουάντλοου. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως τα υπόλοιπα «στοιχεία» που έκαναν το Κick- Ass διάσημο λείπουν. Πέρα από το γεγονός πως η Μόριτζ μεγάλωσε, και ο Άαρον Τζόνσον έκανε κοιλιακούς everything is there!. Τo δολοφονικό χιούμορ, η βία, και οι γελοίες στολές (ο Κρίστοφερ Μιντζ – Πλας είναι κορυφαίος ως motherf…r). Και αν προσθέσεις τον σχεδόν αγνώριστο Τζιμ Κάρεϊ ως Colonel Stars and Stripes δεν χρειάζεται να γνωρίζεις κάτι περισσότερο για να δεις το «απαγορευμένο» trailer ευθύς αμέσως. Μάλιστα θα θέλεις κι άλλο. Δες το παρακάτω:

Ο Κιck – Ass, η Hit Girl, και ο Red Mist επιστρέφουν για την συνέχεια της παγκόσμιας επιτυχίας του 2010. Αφού η παράτολμη ανδρεία του Kick – Ass, ενέπνευσε ένα νέο κύμα μασκοφόρων σταυροφόρων, καθοδηγούμενους από τον σκληρό Συνταγματάρχη Stars and Stripes (Τζιμ Κάρει), ο ήρωάς μας ενώνεται μαζί τους στις περιπολίες. Όταν όμως οι ερασιτέχνες σούπερ ήρωες καταδιώκονται από τον Red Mist (Κρίστοφερ Μιντζ – Πλας) – αναγεννημένος ως «Τhe Mother F___r» – μόνο η επιδέξια Hit Girl (Κλόε Μόρετζ), μπορεί να εμποδίσει την εξολόθρευσή τους.
Την τελευταία φορά που είδαμε τη νεαρή δολοφόνο Ηit Girl και τον νεαρό εκδικητή Kick-Ass, προσπαθούσαν να ζήσουν ως φυσιολογικοί έφηβοι Με την αποφοίτησή τους να πλησιάζει, και γεμάτοι αμφιβολίες για το τι θέλουν να κάνουν, ο Ντέιβ αποφασίζει να φτιάξει την πρώτη ομάδα σούπερ ηρώων μαζί με την Μίντι. Δυστυχώς, όταν η Μίντι συλλαμβάνεται, μεταμφιεσμένη ως Hit Girl, αναγκάζεται να αποσυρθεί. Δίχως άλλο πρόσωπο να στραφεί, ο Ντέιβ ενώνει τις δυνάμεις του με την ομάδα Justice Forever, της οποίας αρχηγός είναι ένας πρώην μαφιόζος, με το όνομα Colonel Stars and Stripe.
Tη στιγμή που η ομάδα αρχίζει να «καθαρίζει» τους δρόμους, ο πρώτος σούπερ κακοποιός του κόσμου, o Mother F___r, συγκεντρώνει την δική του διαβολική ομάδα και οργανώνει ένα σχέδιο να εκδικηθεί και τους δύο, Kick – Ass και Hit Girl γι’ αυτό που έκαναν στον πατέρα του. Μόνο που υπάρχει ένα πρόβλημα στο σχέδιό του. Αν τα βάλεις με ένα μέλος της ομάδας Justice Forever τα βάζεις με όλους…».

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.