Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου ποιά είναι η πιο όμορφη;

«Καθρέφτη καθρεφτάκι μου ποιά είναι η πιο όμορφη;» Αυτή ήταν η μόνη ερώτηση, στην οποία απαντούσε ο καθρέφτης του γνωστού παραμυθιού και μάλλον πιθανότατα θα είναι και ο ελληνικός τίτλος της εκδοχής του Τάρσεμ Σινγκ, αφού η νέα του ταινία, η μια από τις δυο «Χιονάτες» που θα δούμε στην μεγάλη οθόνη του χρόνου, έχει πια τον ευφάνταστο τίτλο “Mirror, Mirror”.

Είμαι πολύ περίεργος να δω τον επίσημο τίτλο που θα δώσει η εταιρία στην Ελλάδα, και βγάζουν κάτι τίτλους μερικές φορές διαμάντια, παραδέχομαι πάντως, ότι είναι μια τολμηρή απόφαση, να μην χρησιμοποιήσουν τα στούντιο καν το όνομα της ηρωίδας του γνωστού παραμυθιού. Δεν ξέρω αν θα τους βγει σε καλό, πάντως και με αυτή τη απόφαση φαίνεται ξεκάθαρα ότι προσπαθούν με κάθε τρόπο να πάρουν αποστάσεις από την άλλη ταινία του Ρούπερτ Σάντερς «Η Χιονάτη και ο Κυνηγός».
Στο φιλμ «Καθρέφτη, καθρεφτάκι» (πλάκα έχει) τον πρωταγωνιστικό ρόλο κατέχει η Λίλυ Κόλινς, κόρη του Φιλ, ο Σον Μπιν (Game of Thrones) τον βασιλιά, ο Άρμι Χάμερ τον πρίγκιπα, ενώ την κακή βασίλισσα η μοναδική Τζούλια Ρόμπερτς.
Αν και απομένουν 5 μήνες για να δούμε την ταινία στις αίθουσες, δεν έχουμε δει κάποιο trailer, παρά μόνο φωτογραφίες. Η ταινία που έχει χαρακτηριστεί ως adventure comedy, έχει προγραμματιστεί να βγει στις αίθουσες τον Μάρτιο του 2012 και εικάζεται ότι το πρώτο teaser θα προβληθεί μπροστά από τους «Αθανάτους» που θα κυκλοφορήσουν αυτή την Πέμπτη.