Και εγένετο Matrix 4!

O Νίο και η Τρίνιτι επιστρέφουν στον ψηφιακό κόσμο του Μάτριξ…

Η τέταρτη ταινία Μάτριξ είναι γεγονός. 20 χρόνια ακριβώς μετά την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας στις ελληνικές αίθουσες ανακοινώθηκαν χθες από επίσημα χείλη της Warner Bros τα χαρμόσυνα νέα: Κιάνου Ριβς και Καρι Αν Μος επιστρέφουν στους γνωστούς τους ρόλους με την Λάνα Γουατσόφσκι να επιστρέφει επίσης στη σκηνοθετική καρέκλα, συμμετέχοντας στην παραγωγή και το σενάριο, χωρίς όμως τη αδερφή της Λίλι να εμπλέκεται στη νέα αυτή προσθήκη.

Η δημοφιλία του Κιάνου Ριβς τα τελευταία χρόνια και η σαρωτική του επάνοδος στο box οffice με τα Τζον Γουίκ προφανώς ήταν αυτό που χρειαζόταν για να παρθεί η τελική απόφαση.

Ο Πρόεδρος της Warner, Τόμπι Έμεριχ, ανέφερε: «Δεν θα μπορούσε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι που ξαναμπαίνουμε στο Matrix παρέα με τη Λάνα. Η Λάνα είναι μία γνήσια οραματίστρια και αληθινά δημιουργική σκηνοθέτιδα. Είμαστε χαρούμενοι που βρίσκεται πίσω από το σενάριο, τη σκηνοθεσία και την παραγωγή του νέου κεφαλαίου στο σύμπαν του Μάτριξ».

Η Λάνα Γουατσόφσκι συνεργάστηκε στο σενάριο με τους Αλεξάντερ Χέρμον και Ντέιβιντ Μίτσελ. Ο τελευταίος είναι ο συγγραφέας του γνωστού βιβλίου και μετέπειτα ταινίας από τις Γουατσόφσκι “Cloud Atlas” Η παραγωγή θα ξεκινήσει αρχές του 2020 και όσοι αναρωτιέστε αν θα εμφανιστεί στη νέα ταινία και ο Λόρενς Φισμπερν, ως Μορφέας , οι φήμες λένε πως ψάχνουν μια νεότερη εκδοχή του γνωστού χαρακτήρα.