Τα πρώτα ονόματα των ηθοποιών που θα συμμετέχουν στο Χόμπιτ

Επιτέλους μετά από μακροχρόνιες καθυστερήσεις, πριν μια εβδομάδα δόθηκε το «πράσινο φως»,  ακούμε τα πρώτα ονόματα των ηθοποιών που θα συμμετέχουν στα Χόμπιτ, πρόκειται για δύο ταινίες που θα γυριστούν ταυτόχρονα, βασισμένες στο φανταστικό ομώνυμο μυθιστόρημα του Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν. Ο Μάρτιν Φρήμαν του «Τhe office» (φωτογραφία) θα υποδυθεί και επίσημα πια τον Μπίλμπο Μπάγκινς τον οποίο ερμήνευσε με μεγάλη επιτυχία ο Ίαν Χολμ στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.
Εκτός από τον Φρήμαν ανακοινωθήκαν και οι ηθοποιοί που θα ενσαρκώσουν τους οκτώ από τους 13 νάνους, οι οποίοι προσλαμβάνουν τον Μπίλμπο Μπάγκινς ως «διαρρήκτη» και φιλοδοξούν να σώσουν το Μοναχικό Βουνό και το θησαυρό του από τον Δράκο Σμάουγκ  τον οποίο χρησιμοποιεί ο δράκος ως κρεβάτι.

Ο Richard Armitage θα υποδυθεί τον Θόριν τον Δρυάσπι, αρχηγό των Νάνων, ρέει βασιλικό αίμα στις φλέβες του, ο παππούς του διοικούσε το Μοναχικό βουνό πριν καταστραφεί από τον Δράκο Σμάουγκ.

Οι Aidan Turner και Rob Kazinsky θα υποδυθούν τον Κίλι και Φίλι, ανιψιούς του Θόριν.

Ο Graham McTavish θα υποδυθεί τον Ντβάλιν, τον νάνο με τα γαλάζια γένια, ο πρωτός που υποδέχεται ο Μπίλμπο στο σπίτι του.

Ο John Callen θα υποδυθεί τον Όιν, αδερφό του Γκλόιν.

Ο Stephen Hunter θα υποδυθεί τον χοντρούλη, υπναρά Μπομπουρ.

Ο Mark Hadlow θα υποδυθεί τον Ντόρι, τον δυνατότερο από τους Νάνους, ο οποίος κουβαλά τον Μπίλμπο κάποια στιγμή στην πλάτη του.

Ο  Peter Hambleton θα υποδυθεί τον Γκλόιν, αδερφό του Όιν, πατέρας του Γκίμλι (Άρχοντας των Δαχτυλιδιών), ο οποίος δεν θεωρεί άξιο τον Μπίλμπο, αλλά τελικά πείθεται.

Ο Τζάκσον αναμένεται να ανακοινώσει την επιστροφή του Ian McKellan ως Γκάνταλφ και Andy Serkis  ως Γκόλουμ.

Το Χόμπιτ τοποθετείται χρονικά “μεταξύ της εποχής των Νεράιδων και της Κυριαρχίας των Ανθρώπων”,και περιγράφει την περιπέτεια του “σπιτόγατου” Μπίλμπο Μπάγκινς , όταν αφήνει το χαρούμενο αγροτικό χωριό του, το Σάιρ, για να κινηθεί σε σκοτεινότερες περιοχές και να αναμειχθεί σε βαθύτερες υποθέσεις και ιστορίες της Μέσης Γης, παρέα με δεκατρείς Νάνους και το μάγο Γκάνταλφ, και να έρθει αντιμέτωπος με διάφορους κατοίκους και πλάσματα της Μέσης Γης, ώσπου να φτάσει να διεκδικήσει μερίδιο από τον κρυμμένο θησαυρό του Δράκου Σμάουγκ . Αποδεχόμενος την, κατά το ήμισυ, καταγωγή του από το γένος των Τουκ (ένα παρακλάδι του οικογενειακού του δέντρου μάλλον ρομαντικό, ονειροπόλο και περιπετειώδες) και με την εξυπνάδα και τη λογική του, μέσα από την περιπέτεια ο Μπίλμπο ωριμάζει, γίνεται ικανότερος και σοφότερος.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.