Ιοί, πανδημίες και κυβερνητικές συνωμοσίες. Το τρέιλερ του Utopia είναι διαολεμένα επίκαιρο! 

Η αμερικανική εκδοχή του «Utopia» έρχεται στις οθόνες μας από το Amazon Prime, με υπεύθυνη για την προσαρμογή τη συγγραφέα του «Gone Girl», Τζίλιαν Φλιν. 

Οι θεωρίες συνομωσίας έχουν πάρει φωτιά το τελευταίο διάστημα εξαιτίας της πανδημίας που μαστίζει τον πλανήτη μας. Υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι ακόμη και πρόεδροι κρατών που ρυθμίζουν τις τύχες λαών, που πιστεύουν ακράδαντα πως όλα τα ζοφερά που βιώνουμε το τελευταίο διάστημα είναι προσχεδιασμένα, προμελετημένα και από πίσω τους κρύβονται ιδιοτελή συμφέροντα και διαβολικά σχήματα. Από τις κεραίες κινητής μέχρι τον πρόσφατο ιό, προφανώς δεν υπήρχε ιδανικότερη στιγμή να εμφανιστεί μια σειρά που θα αποτελέσει το απόλυτο όνειρο του κάθε συνωμοσιολόγου. Έρχεται από την Άμαζον, αποτελεί ριμέικ ομώνυμης βρετανικής σειράς, πολύ πετυχημένης στην πατρίδα της, που προβλήθηκε το 2013, είχε αναμιχθεί για ένα διάστημα και ο Ντέιβιντ Φίντσερ, προτού παραδοθεί στα αξιόπιστα χέρια της Γκίλιαν Φλιν, συγγραφέως του ‘Gone Girl’ και ‘Sharp Objects’.

H σειρά περιστρέφεται γύρω από μια ομάδα κομιξάδων που ανακαλύπτουν μέσα από τις σελίδες του αγαπημένου τους κόμικ «Ουτοπία» πως υπάρχουν κρυφά μηνύματα που προβλέπουν μια σειρά από γεγονότα επιζήμια για την ανθρωπότητα. Δεν είναι προϊόν μυθοπλασίας, ούτε δημιούργημα ζωηρής φαντασίας, αλλά γεγονότα που ήδη εκτυλίσσονται και βιώνει ο πλανήτης γη. Πρόκειται για ιούς, βιολογικά όπλα, πανδημίες και κυβερνητικές συνομωσίες. Και σύντομα θα ανακαλύψουν πως στο κατόπι τους βρίσκεται μια μυστική οργάνωση που ονομάζεται «Το Δίκτυο» που τους θέλει νεκρούς. Μάλιστα θα βρεθούν πρόσωπο με πρόσωπο με τον κεντρικό χαρακτήρα του κόμικ, την Τζέσικα Χάιντ (Σασα Λέιν) που συνεργάζεται μαζί τους για να σώσουν τον κόσμο. Στη σειρά συμμετέχει και ο Τζον Κιούζακ υποδυόμενος έναν εκκεντρικό δισεκατομμυριούχο – χαρακτήρα που δεν προϋπήρχε στην πρωτότυπη βρετανική σειρά.

Η ‘Ουτοπία’ έχει προγραμματιστεί να βγει από την πλατφόρμα της Άμαζον στις 25 Σεπτεμβρίου. Εκτός από τον Κιούζακ συμμετέχουν οι Ρέιν Γουίλσον, Σάσα Λέιν και Άσλεϊ Λάθροπ.

Το τρέιλερ