Εικόνες από τη νέα ταινία του σκηνοθέτη των SAW, Ντάρεν Λιν Μπούσμαν 11-11-11

Ίσως να έχετε ακούσει για το φαινόμενο του 11:11. Πολλοί άνθρωποι βλέπουν αυτό τον αριθμό στην καθημερινή τους ζωή,  στους υπολογιστές, όταν κοιτούν την ώρα, σε ημερομηνίες ακόμη και σε πινακίδες αυτοκινήτου. Πολλοί θεωρούν ότι είναι μια σύμπτωση άλλοι προχωρούν ακόμα παραπέρα και εκφράζουν την άποψη πως  το 11:11 είναι ένα σημείο αφύπνισης. Ότι στις 11-11-11 θα συμβεί κάτι υπερφυσικό που θα αλλάξει τη ζωή μας. Σε γενικές γραμμές,το φαινόμενο του 11:11, είναι και η υπόθεση της νέας ταινίας του Ντάρεν Λιν Μπούσμαν, του σκηνοθέτη των Saw, ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην  Ισπανία για τις ανάγκες των γυρισμάτων.  Πρόκειται για ένα μεταφυσικό θρίλερ και θα διαδραματίζεται τον 11ο μήνα του έτους 2011 στις 11 : 11, όπου η ενδέκατη πύλη θα ανοίξει και υπερφυσικές οντότητες θα εισέλθουν στη Γη.
Σήμερα δόθηκαν στη δημοσιότητα επίσης κάποιες εικόνες, όχι ακριβώς φωτογραφίες από την ταινία αλλά από προσχέδια για το στήσιμο των σκηνών.
Η ταινία ακολουθεί ένα διάσημο συγγραφέα, τον Τζόσεφ Κρόουν, που ύστερα από το τραγικό θάνατο του παιδιού και της γυναίκας του, ταξιδεύει στην Ισπανία για να έρθει σε επαφή με  τον αποξενωμένο αδερφό του  Σάμιουελ και τον ετοιμοθάνατο πατέρα του Ρίτσαρντ. Η μοίρα όμως έχει άλλα σχέδια για τον Τζόσεφ, καθώς εμπλέκεται σε περίεργα συμβάντα και συνεχείς θεάσεις του αριθμού 11.  Η περιέργεια σύντομα μετατρέπεται σε εμμονή και συνειδητοποιεί ότι ο αριθμός 11 έχει μια άλλη έννοια, όχι μόνο για τον  εαυτό του, αλλά για την πίστη μας. Μόνoς σε μια ξένη χώρα σύντομα αντιλαμβάνεται ότι η ημερομηνία 11 /11/11 δεν είναι απλώς μια ημερομηνία αλλά μια προειδοποίηση. Αν θυμηθείτε τι έγινε με την ταινία “2012” όπου η NASA αναγκάστηκε να βγάλει και ανακοίνωση για να ενημερώσει τον κόσμο ότι δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα, φανταστείτε τι θα γίνει το διάστημα που θα προβληθεί η ταινία! Στην ταινία συμμετέχουν οι Timothy Gibbs, Michael Landes, Wendy Glenn, Lluis Soler, Ángela Rosal, Brendan Price, Salomé Jimenez, Benjamin Cook, και Montse Alcoverro.
Παρακάτω το δημιουργικό από το twitchfilm

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.