Χάρι

19 μέρες έμειναν γιο το πρώτο μέρος  του τέλους  του επικού φαινομένου Χάρι Πότερ. Στο επισημο site  της ταινίας ανέβηκαν 12 μικρά αποσπάσματα διάρκειας 5 δευτερολέπτων που δείχνουν την ένταση, την ασταμάτητη δράση, τα εντυπωσιακά εφέ της έβδομης ταινίας. Κάποιος τα ένωσε και το αποτέλεσμα είναι φανταστικό. Ο Ντέιβιντ Γιέιτς εκτινάσσει την αδρεναλίνη στα ύψη. Παρακάτω το απόσπασμα:

Στο Πρώτο Μέρος, ο Χάρι, ο Ρον και η Ερμιόνη ξεκινούν την επικίνδυνη αποστολή τους να εντοπίσουν και να καταστρέψουν το μυστικό της αθανασίας του Βόλντεμορτ – τους Πεμπτουσιωτές.
Μόνοι τους, χωρίς την καθοδήγηση των καθηγητών τους και την προστασία του Ντάμπλντορ, οι τρεις φίλοι πρέπει να στηριχτούν στις  δυνάμεις τους. Αλλά οι Σκοτεινές  Δυνάμεις υπάρχουν ανάμεσα τους και απειλούν να τους συντρίψουν.
Εν τω μεταξύ,  ο κόσμος των μάγων έχει γίνει επικίνδυνο μέρος για τους εχθρούς του Σκοτεινού Άρχοντα. Ο πόλεμος που φοβόντουσαν όλοι έχει ξεκινήσει και οι Θανατοφάγοι του Βόλντεμορτ έχουν πάρει τον έλεγχο του Υπουργείου Μαγείας και του Χόγκουαρτς, τρομοκρατώντας και συλλαμβάνοντας οποιοδήποτε τους αντιταχθεί. Αλλά ακόμα ψάχνουν το πιο σημαντικό άνθρωπο για τον Βόλντεμορτ τον Χάρι Πότερ. Ο «εκλεκτός» έχει γίνει ο κυνηγημένος. Οι Θανατοφάγοι ψάχνουν τον Χάρι, με διαταγές να τον φέρουν στον   Βόλντεμορτ …ζωντανό.
Η μόνη ελπίδα του Χάρι είναι να βρει τους Πεμπτουσιωτές πριν τον βρει ο Βόλντεμορτ. Οσο ψάχνει για στοιχεία, αποκαλύπτει ένα παλιό και σχεδόν ξεχασμένο παραμύθι, τον  μύθο των Κλήρων του Θανάτου. Αν ο θρύλος αποδειχθεί αληθινός, θα μπορούσε να δώσει στον Βόλντερμορτ την μεγαλύτερη δύναμη που ζητά.
Το μέλλον του Χάρι Πότερ έχει προαποφασιστεί από το παρελθόν του, από εκείνη την μοιραία ημέρα, όταν έγινε «το αγόρι που έζησε». Τώρα πια δεν είναι παιδί, ο Χάρι Πότερ πλησιάζει στο επίπονο καθήκον, για το οποίο προετοιμάζεται από την πρώτη ημέρα βρέθηκε στο Χόγκουαρτς, την τελική μάχη με τον Βόλντερμορτ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.