Τζ. Κ. Ρόουλινγκ: «Θα μπορούσα σίγουρα να γράψω ένα όγδοο, ένατο, δέκατο βιβλίο για τον Χάρι

Η διάσημη συγγραφέας Ρόουλινγκ πρόσφατα εμφανίστηκε στην Όπρα για να συζητήσει για την καριέρα της και το μεγαλύτερο επίτευγμα της, τον Χάρι Πότερ. Τον Απρίλιο η Ροουλινγκ  με δηλώσεις η είχε αφήσει να εννοηθεί ότι είναι ανοιχτή στο ενδεχόμενο να γράψει και αλλά βιβλία για τον μαγικό κόσμο του Χάρι Πότερ αλλά δεν το επιβεβαίωσε. Μιλώντας με την Όπρα, η συζήτηση έφτασε και σ’ αυτό και η συγγραφέας δήλωσε ότι θα μπορούσε να γράψει όχι ένα, ούτε δύο αλλά αρκετές νέες συνέχειες για τη σειρά βιβλίων που την έκανε διάσημη.
Συμφωνά με το People, η Ρόουλινγκ  είπε «Θα μπορούσα σίγουρα να γράψω ένα όγδοο, ένατο, δέκατο βιβλίο. Δεν πρόκειται να πω ότι δεν μπορώ. Δεν πιστεύω ότι θέλω να κάνω …  Νιώθω ότι έχει τελειώσει, αλλά ποτέ δεν ξέρεις». Επίσης η συγγραφέας δήλωσε ότι είναι πολύ υπερήφανη γι’ αυτό που έκανε. «Τα κατάφερα, είμαι πολύ υπερήφανη γι’ αυτό που έκανα. Αυτό είναι μια νέα άλλη φάση».
Πως σας φαίνεται η ιδέα; Θα θέλετε να δείτε περισσότερα; Θα διαβάζετε τα νέα βιβλία; 

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.