Τρέιλερ: Η Τέλεια Ληστεία επιστρέφει στις 4 Απριλίου για το 4ο μέρος!

Η σειρά που έκανε το αντιστασιακό τραγούδι Bella Ciao …καλοκαιρινή ποπ επιτυχία, επιστρέφει στις 4 Απριλίου για το 4ο μέρος!

Ο Προφεσόρ και η παρέα του έγιναν συνώνυμο του binge watching. Χτύπησαν κόκκινο στην τηλεθέαση χάρη στο ισπανικό τους ταμπεραμέντο, την επαναστατική τους διάθεση, και τη χολιγουντιανών προδιαγραφών παραγωγή. Και ήρθαν για να μείνουν. Αυτό γίνεται αντιληπτό από το νέο τρέιλερ που κυκλοφορεί εδώ και λίγες ημέρες για το 4ο μέρος, και αν κάποιος αντικρίσει τα απίστευτα νούμερα προβολών στα σόσιαλ μίντια. Αξεπέραστα για ευρωπαϊκή σειρά. Το τρέιλερ έχει φτάσει αυτή τη στιγμή τα 2.5 εκ. προβολές μόνο στο επίσημο κανάλι του youtube του Netflix. Η ελληνική υποτιτλισμένη εκδοχή που φιλοξενείται και παρακάτω στις 140.000 θεάσεις, γεγονός που επιβεβαιώνει πως η προσμονή των θαυμαστών είναι μεγάλη για την επιστροφή τους.

Το τρίτο μέρος που κυκλοφόρησε στα μέσα του προηγούμενου καλοκαιριού μας επεφύλασσε μια νέα ληστεία, της Τράπεζας της Ισπανίας και του χρυσού που έχει φυλαγμένο στο θησαυροφυλάκιό της. Όλα αυτά με αφορμή τη σύλληψη ενός μέλους της δημοφιλούς συμμορίας που έχει γίνει πια συνώνυμο της επανάστασης απέναντι στο σύστημα. Η τελευταία προσθήκη αν και ακολουθούσε το μοτίβο των δύο προηγούμενων σεζόν μας επεφύλασσε αρκετές εκπλήξεις, όπως η είσοδος ενός νέου χαρακτήρα, της αδυσώπητης επιθεωρήτριας Σιέρα που αποτελεί το αντίπαλο δέος για τον καθηγητή, στηλιτεύοντας παράλληλα το αρχέτυπο του χολιγουντιανού μπάτσου, παρουσιάζοντάς την ως έγκυο, μ΄ένα γλειφιτζούρι στο στόμα, υπερκινητική, μια larger than life persona, σαδίστρια και έτοιμη για όλα.

Και η προσωρινή της νίκη στο τελευταίο επεισόδιο κινεί και τις εξελίξεις στο τέταρτο μέρος όπως θα δεις και στο τρέιλερ παρακάτω:

Το τρέιλερ: