Η Σκάρλετ Γιόχανσον υποδύεται μια σέξι εξωγήινο στην ταινία “Under The Skin”. Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες

Μια σέξι εξωγήινο που χρησιμοποιεί τα θέλγητρά της για να πιάσει τη λεία της υποδύεται η Σκάρλετ Γιόχανσον στη νέα ταινία του Τζόναθαν Γκλέιζερ “Under the Skin” και σήμερα έχουμε στη διάθεσή μας τις πρώτες φωτογραφίες.

Αν και οι πρώτες αράδες κατάφεραν να σας βάλουν σε πονηρές σκέψεις για το πώς θα είναι η σέξι Σκάρλετ στη μεγάλη οθόνη σε αυτό το ρόλο, δυστυχώς θα απογοητευτείτε, γιατί η γνωστή ηθοποιός φοράει περισσότερα ρούχα, είναι πιο καστανή και κιτς από ποτέ στις πρώτες αυτές εικόνες. Μην παραπονιέστε όμως, γιατί η ταινία αξίζει της προσοχής, είναι άκρως ενδιαφέρουσα, αλλά και γιατί έχω περισσότερα από όσα νομίζατε για την αγαπημένη σας ηθοποιό. (Έχω παραθέσει παρακάτω το νέο της διαφημιστικό σποτ στο οποίο εκεί είναι χάρμα οφθαλμών).

Η ταινία «Under the Skin” όπως ανέφερα παραπάνω πέρα από τη δημοφιλή ηθοποιό σε πρωταγωνιστικό ρόλο έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα υπόθεση. Η ταινία βασίζεται στο πολύ γνωστό μυθιστόρημα του Μάικλ Φέιμπερ, και επικεντρώνεται σε μια εξωγήινη που ζει στη γη και μεταμφιεσμένη ως ελκυστική γυναίκα (Γιόχανσον)  χρησιμοποιεί την σεξουαλικότητά της για να παγιδεύει σε απομακρυσμένες και έρημες λεωφόρους τα ανθρώπινα θηράματά της. Για ποιο λόγο όμως;

(spoiler) Γιατί όπως γράφει το imdb.com: Τους απαγάγει για να τους πάρει πίσω στο κόσμο της, όπου το ανθρώπινο κρέας θεωρείται λιχουδιά. (spoiler).

Στο σενάριο της ταινίας βρίσκουμε τον σκηνοθέτη της ταινίας Τζόναθαν Γκλέιζερ  (Ερωτικό Κτήνος, Γέννηση) και τον Γουόλτερ Κάμπελ.

Παρακάτω δείτε τις φωτογραφίες, ένα  απόσπασμα από την κριτική του βιβλίου αλλά και το διαφημιστικό σποτ που σας υποσχέθηκα. Είναι από τη νέα καμπάνια της Dolce & Gabbana

 Μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας; Μυθιστόρημα τρόμου; Λογοτεχνικό έργο που λειτουργεί ως παραβολή; Το μυθιστόρημα «Κάτω από το δέρμα» ξετυλίγει την ιστορία της Αϊσερλέι, μιας γυναίκας ελκυστικής και ταυτόχρονα τερατόμορφης, που ταξιδεύει αδιάκοπα στους αυτοκινητόδρομους της ορεινής Σκοτίας παίρνοντας όσους μυώδεις άντρες κάνουν οτοστόπ. Ξεκινώντας παραπλανητικά ως κλασικό αφήγημα αγωνίας, το Κάτω από το δέρμα εξελίσσεται σε μια απρόσμενη ιστορία, μακάβρια και συγκινητική, γραμμένη με ποιητική διάθεση, θαυμαστή λιτότητα και εκπληκτική ακρίβεια. “Ένα εξαιρετικό βιβλίο. (…) Στη λογοτεχνία του Φέιμπερ τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται. Το πιο αξιοσημείωτο είναι πως ο Φέιμπερ μας κάνει να ταυτιστούμε με τον κεντρικό, μη ανθρώπινο, γυναικείο χαρακτήρα εξερευνώντας ένα συναισθηματικό καμβά που αγγίζει τα βαθύτερα ζητήματα της ανθρώπινης συνθήκης”.