Η Σαρλίζ Θέρον υποδύεται το κορίτσι που μισούσες στο σχολείο. Δείτε το πρώτο trailer της ταινίας “Υoung Adult”

Πάντοτε υπήρχε μια κοπέλα ή ένα αγόρι που μισούσες, γιατί τα είχε όλα στο σχολείο, και σου έκανε τη ζωή δύσκολη. Φανταστείτε τώρα να επέστρεφε στη ζωή σας και να είχε τη μορφή της Σαρλίζ Θέρον, για να διεκδικήσει κάτι που είναι δικό σας. Π.χ. να σας κλέψει τον/την σύντροφό σας.

Εκτός από την κακή βασίλισσα στο παραμύθι της Universal “Χιονάτη και ο Κυνηγός” η πλούσια στα κάλλη ηθοποιός, Σαρλίζ Θέρον, θα υποδυθεί μια ακόμη bitch φέτος, στη νέα ταινία του Τζέισον Ρέιτμαν (Up in The Air) «Υoung Adult». Η δημοφιλής ηθοποιός υποδύεται μια διαζευγμένη τριαντάρα αλκοολική συγγραφέα, που επιστρέφει στην πόλη που μεγάλωσε, την Μινεσότα, για να διεκδικήσει τον πρώην της, τώρα παντρεμένο με παιδί, Πάτρικ Γουίλσον. Το πρώτο trailer κυκλοφόρησε, και αν η Σαρλίζ Θέρον ήταν η διαβολεμένη αυτή ύπαρξη, δεν θα αντέχατε ούτε λεπτό.

Η Θέρον κάνει μια σπουδαία ερμηνεία ή αλλιώς κάνει τα πάντα για να τη μισήσετε, να τη ζηλέψετε, να την χαστουκίσετε από το πρώτο λεπτό στο trailer παρακάτω.  Ανάπαυλα σ’ αυτό η κωμική παρουσία του Πάτον Όσβαλντ, για να μειώσει το δηλητήριο. Το σενάριο  της ταινίας είναι γραμμένο από την σεναριογράφο του Juno, Ντιάμπλο Κόντι, και αν το φιλμ “Up in the air” σας άφησε μια γεύση μελαγχολίας και σας έκανε να νιώσετε μόνοι στον κόσμο, νομίζω πως εδώ τα πράγματα γίνονται ακόμη χειρότερα. Η ταινία έχει προγραμματιστεί να βγει στις αμερικανικές αίθουσες τον Δεκέμβριο.

Παρακάτω τα trailer. Έχουμε δύο. Το τελευταίο διαφέρει κάπως στο τέλος.