Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες από την ταινία «Υπέροχος Γκάτσμπι» με τους Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Κάρεϊ Μάλιγκαν, Τόμπι Μαγκουάιρ και Τζόελ Εντγκερτον

Ο «Υπέροχος Γκάτσμπι» είναι μια ταινία με την οποία θα ασχοληθούμε αρκετά την επόμενη χρονιά. Μάλιστα θα ξεκινήσουμε από σήμερα, πριν ακόμα το 2011 μας αφήσει, αφού οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες έπεσαν στα χέρια και μας «στράβωσαν» από τα αστέρια.

Είναι πολλοί οι λόγοι για τους οποίους θα αφιερωθούν τόνοι από ηλεκτρονικό μελάνι το επόμενο διάστημα για τη συγκεκριμένη ταινία. Πρώτον αποτελεί κινηματογραφική μεταφορά ενός από τα κλασικότερα μυθιστορήματα  της αμερικανικής λογοτεχνίας, και έχει ως πρωταγωνιστή έναν γοητευτικό και συνάμα προβληματικό χαρακτήρα. Δεύτερον γιατί έχει ως σκηνοθέτη τον Μπαζ Λούρμαν (Romeo+Juliet, Moulin Rouge, Australia), τρίτον γιατί είναι σε 3D και ακούγεται κάπως παράξενο γιατί είναι δράμα εποχής και η χρήση του τρισδιάστατου είθισται να χρησιμοποιείται σε ταινίες δράσης και τέταρτο έχει όλους αυτούς τους σταρ που σας προανέφερα στον τίτλο! Και πέμπτον υπάρχει σημείο σύγκρισης, υπάρχει ήδη η υπέροχη  ταινία του 1974 με τους Ρόμπερντ Ρέντφορντ και Μία Φάροου που κάνει ακόμα πιο δύσκολο το εγχείρημα. Νομίζω πως αυτά για αρχή φτάνουν. Ας δούμε λοιπόν τις πρώτες φωτογραφίες της ταινίας για να νιώσετε το ρίγος από τις αστέρια που θα σας γοητεύσουν την επόμενη χρόνια.

Στην πρώτη φωτογραφία από αριστερά προς τα δεξιά διακρίνονται οι Τόμπι Μαγκουάιρ ως Νικ Κάραγουεϊ, Λεονάρντο Ντι Κάπριο ως Τζέι Γκάτσμπι, Κάρει Μάλιγκαν ως Ντέιζι Μπιουκάναν και τέλος ο Τζόελ Έντγκερτον ως Τομ Μπιουκάναν.

Στη δεύτερη, το απόλυτο ζευγάρι για το 2012 Ντι Καπριο – Κάρει Μάλιγκαν.

Απολαύστε τους παρακάτω σε υψηλή ανάλυση. Η ταινία θα κυκλοφορήσει  στις αίθουσες τα επόμενα Χριστούγεννα.