Οι Πενήντα πιο Σκοτεινές Αποχρώσεις του Γκρι έχουν trailer

Μπορεί το πρώτο μέρος να φάνηκε αδιάφορo στο κινηματογραφόφιλο κοινό, το 4.1 στο imdb το αποδεικνύει περίτρανα, κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει όμως τον μαγικό αριθμό 571 εκ. δολ. (αυτές ήταν οι εισπράξεις της πρώτης ταινίας, σωστό χρυσωρυχείο) ούτε βέβαια και το πιστό κοινό των βιβλίων που περιμένει με ανυπομονησία την συνέχεια επί της μεγάλης οθόνης. Έτσι οι “Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι” δύο χρόνια μετά έχουν σίκουελ, τις “Πενήντα πιο Σκοτεινές Αποχρώσεις του Γκρι”. Έχουν προγραμματιστεί να κυκλοφορήσουν τον Φεβρουάριο, του Αγίου Βαλεντίνου όπως αναμενόταν, και έχουν και trailer φρεσκότατο για να μάθουμε τι μας επιφυλάσσει η νέα προσθήκη. Δες το παρακάτω:

Στην ταινία “Πενήντα πιο Σκοτεινές Αποχρώσεις του Γκρι” οι Τζέημι Ντόρναν και Ντακότα Τζόνσον επιστρέφουν ως Κρίστιαν Γκρέι και Αναστέζια Στιλ. Όταν ο Κρίστιαν Γκρέι προσπαθήσει να φέρει την επιφυλακτική πια Άνα πίσω στη ζωή του, αυτή θα ζητήσει μια νέα συμφωνία πριν του δώσει μια νέα ευκαιρία. Καθώς οι δυο τους προσπαθούν να βρουν την χαμένη τους εμπιστοσύνη και σταθερότητα, σκοτεινές φιγούρες από το παρελθόν του Κρίστιαν αρχίζουν να περικυκλώνουν το ζευγάρι, αποφασισμένες να καταστρέψουν την ελπίδα για ένα μέλλον μαζί τους.

Εκτός από τους Ντόρναν και Τζόνσον στο σίκoυελ συμμετέχουν και νέα πρόσωπα, όπως οι Κιμ Μπάσιντζερ, Μπελλα Χιθκοτ και Χιου Ντάνσι.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.