Η νέα ταινία Mπάτμαν θα τιτλοφορείται “Τhe Batman”. Έτσι απλά…

Ο τίτλος βέβαια μπορεί και να αλλάξει από τη μία στιγμή στην άλλη. Ο Μπεν Άφλεκ, ο νέος Μπάτμαν, αλλά και σκηνοθέτης – συν-σεναριογράφος της νέας σόλο ταινίας του Σκοτεινού Ιππότη ανέφερε στο Associated Press: “Η ταινία, πιστεύω, πρόκειται να έχει τον τίτλο, “Τhe Batman”. Τουλάχιστον μ’ αυτόν (το τίτλο) πάμε τώρα. Μπορεί να τον αλλάξω”, πρόσθεσε. “Δουλεύουμε στο σενάριο. Το σενάριο πάει καλά. Είμαι πολύ ικανοποιημένος…”.

Αδιάφορος τίτλος. Πότε εξάλλου δεν υπήρξε πρόβλημα με τους τίτλους, ειδικά αυτών των σουπερ-ηρώων, που αρκούνται πάντα σε μια – δυο λέξεις και αφορούν τις περισσότερες φορές το όνομα του μασκοφόρου πρωταγωνιστή; Δεν νομίζω πως θα πρωτοτυπούσαμε τώρα σ’ αυτή την περίπτωση. Ούτε και ημερομηνία κυκλοφορίας του φιλμ υπάρχει. Η μόνη εξέλιξη πέρα από τον τίτλο, αφορά μόνο τον villain της ταινίας. Θα είναι ο Deathstroke, τον υποδύεται ο σύζυγος της Σοφίας Βεργκάρα, Τζο Μανγκανιέλο. Ο Deathstroke που ακούει και στο όνομα Σλέιντ Γουίλσον πρωτοπαρουσιάστηκε τη δεκαετία του ’80, είναι μισθοφόρος που θήτευε στο στρατό από νεαρή ηλικία. Είναι μάστερ των πολεμικών τεχνών και εξαιτίας ενός πειραματικού ορού έχει αυξημένη δύναμη, αντοχή, ταχύτητα, αντανακλαστικά αλλά και ικανότητα γρήγορης επούλωσης από τα τραύματά του. Ένας άξιος αντίπαλος για τον Σκοτεινό Ιππότη. Ο Μπεν Άφλεκ μίλησε για αυτόν επίσης: “Είναι ένας φοβερός αντίπαλος. Το ένστικτό μου λέει πως θα ταιριάξουμε με αυτόν υπέροχα. Είμαι θαυμαστής του συγκεκριμένου χαρακτήρα επίσης, όπως ειδικά τον αποτύπωσαν στο New 52 (αναφέρεται στη νέα γένια κόμικ της DC, από το 2011 και μετά) και πιστεύω πως θα δουλέψει”. Ο Deathstroke θα μας συστηθεί πάντως πιο νωρίς, πριν από τη νέα ταινία Μπάτμαν στη Λεγεώνα της Δικαιοσύνης, τον Νοέμβριο του 2017, ακολουθώντας τις επιταγές του αντίπαλου δέους, της Μάρβελ, που ο ένας ήρωας μπαίνει στη ταινία του άλλου και ούτω καθεξής…

O Deathstroke παρακάτω:

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.