«Η Ναυμαχία» μας αποκαλύπτεται. Δείτε το trailer της απόλυτης καταστροφής

Όταν είδα το πρώτο trailer στα μέσα Ιουλίου, της κινηματογραφικής προσαρμογής του γνωστού παιχνιδιού της Χάσμπρο, είχα δύο μεγάλα ερωτήματα. Πού ξόδεψαν τα200 εκ.δολάρια και η Ριάνα τι στο διάολο κάνει εκεί;

Ε, λοιπόν οι ερωτήσεις μου απαντήθηκαν με το νέο trailer που κυκλοφόρησε χθες. Ο Πίτερ Μπεργκ (Hancock) έχει κάνει μια ταινία εφάμιλλη με το καταστροφικό έπος του Μάικλ Μπέι “Transformers Dark of the Moon”, ή τουλάχιστον προσπαθεί να του μοιάσει, και η Ριάνα εμφανίστηκε για να σώσει την κατάσταση, αφού οι ηθοποιοί της ταινίας δεν βλέπω να κάνουν τίποτε άλλο, πέρα από το ότι έκανε το σούπερ μόντελ Ρόζι Χάντινγκτον-Γουάτλι και ο Σάια Λα Μπεφ, να εμφανίζονται που και που δηλαδή, για να μη νομίζει ο κόσμος ότι πήγαν να δουν μονό παράσταση ψηφιακών εφέ. Γιατί αυτό ακριβώς είναι, ένα ακριβοπληρωμένο σόου, που σου βγάζει τα μάτια και σε κάνει να πιάνεις το κεφάλι σου από τα ασύλληπτα που συμβαίνουν. Αν λοιπόν σας άρεσαν οι Τρανσφόρμερς, που σας άρεσαν γιατί έτσι έδειξε η είσπραξη, θα σας αρέσει και αυτή η ταινία.

Επίσης μην παραπλανηθείτε από το trailer και νομίσετε ότι η ντίβα της ποπ Ριάνα είναι η πρωταγωνίστρια, δυστυχώς δεν είναι, άλλος είναι. Η Ριάνα υποτίθεται εμφανίζεται για λίγο και ο ήρωας που σώζει την κατάσταση, ή ότι έχει απομείνει είναι ο Τέιλορ Κιτς. Ναι ο νεαρός κοντοκουρεμένος και φέρελπις που βλέπετε για λίγο και αναρωτιέται ποιος είναι ο υπεύθυνος, είναι ο πρωταγωνιστής (ο Τζον Κάρτερ του Άντριου Στάντον, εκεί το έχετε ξαναδεί το παλικάρι, αλλά με μακριά μαλλιά) και η κουκλάρα Μπρούκλιν Ντέκερ που βλέπετε για λίγο, η κοπέλα του. Που τυχαίνει όμως να είναι και κόρη του Λίαμ Νίσον, που τυχαίνει να είναι και ο ναύαρχος του στόλου, και που τυχαίνει να μην τον γουστάρει όμως, σαν την «Αλίκη στο Ναυτικό» ένα πράγμα, χωρίς χορούς και τραγούδια αλλά με aliens που έχουν σκοπό να μας ξετινάξουν.

Η ταινία έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2012 και συμμετέχουν επίσης οι Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, Τζος Πενς, Τζέσε Πλέμονς, Πίτερ ΜακΝίκολ κ.α.

Δείτε το trailer.