Η DC χαλαρώνει σε διάθεση και ρυθμό. Καλώς ήρθες Shazam (trailer)

Η DC αποφάσισε επιτέλους να αποτινάξει την υπερηρωική σοβαροφάνεια από πάνω της, και να ασπαστεί την κωμική και πιο χαλαρή πλευρά του κόμικ σύμπαντος, κάνοντας την αρχή με τον Shazam, με έναν υπερήρωα με μορφή ενήλικου αλλά μυαλό 15χρονου.

Ο Shazam, είναι το νέο απόκτημα της DC που έρχεται σύντομα στις αίθουσες και αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες προσπάθειές της το τελευταίο διάστημα στο κινηματογραφικό πανί, είναι η “light” διάθεση με την οποία προσεγγίζει το θέμα υπερ-ήρωας, αφού κάθε τρέιλερ που έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένου και του σημερινού δεν στερείται το χιούμορ και τη νεανική φρεσκάδα. Μάλιστα αν δεν υπήρχε ο υπερήρωας σε πρώτο ρόλο με την κόκκινη στολή και τον κεραυνό στο στήθος θα τοποθετούσες χαλαρά το συγκεκριμένο φιλμ στο είδος της εφηβικής κωμωδίας.

Τον υπερήρωα με ορμόνες έφηβου και αγνή καρδιά, τον υποδύεται στην 15χρονη του μορφή ο Άσερ Έιντζελ, ενώ στην ενήλική του εκδοχή ο Ζάκαρι Λίβαϊ, γνωστός από το κωμικό, τηλεοπτικό «Chuck».

Ο Shazam είναι ο ορφανός νεαρός Μπίλι Μπάτσον, πρόκειται για ένα αγόρι που όταν προφέρει τη μαγική λέξη «Shazam» μεταμορφώνεται στον ενήλικα υπερ-άνθρωπο, το όνομα του οποίου προέρχεται από τα αρχικά των Solomon, Hercules, Atlas, Zeus, Achilles, Mercury και έχει όπως φαντάζεστε υπεράνθρωπες δυνάμεις αντάξιες του Σούπερμαν.

Στην ταινία συμμετέχει ο Μαρκ Στρονγκ στον ρόλο του «κακού» Δρ. Θαντέους Σιβάνα και την σκηνοθεσία υπογράφει ο Ντέιβιντ Φ. Σάντμπεργκ (Lights Out, Annabelle: Creation). Η ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 4 Απριλίου.

Δείτε παρακάτω το νέο τρέιλερ.