Η Χιονάτη και ο Κυνηγός: Δείτε το πρώτο trailer

Το πρώτο trailer της παραμυθένιας περιπέτειας «Χιονάτη και ο Κυνηγός» με πρωταγωνιστές τους Κρίστεν Στιούαρτ, Σαρλίζ Θέρον και Κρις Χέμσγουορθ κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και μπορείτε να το δείτε παρακάτω.

Όπως έγραψα και το πρωί αν και την επόμενη χρονιά θα δούμε δύο Χιονάτες, την εκδοχή του Τάρσεμ Σινγκ (Mirror, Mirror) αλλά και την εκδοχή του Ρούπερτ Σάντερς (Χιονάτη και ο Κυνηγός),  οι δυο τους διαφέρουν κατά πολύ σε τόνο και αισθητική και έχουν πολλές παραλλαγές. Στην ταινία Χιονάτη και ο Κυνηγός δεν θα ακούσετε ούτε νάνους να τραγουδούν, ούτε τη Χιονάτη να περπατά αμέριμνη στο δάσος. Αν μάλιστα έβλεπε κάποιος το trailer χωρίς να ξέρει τον τίτλο της ταινίας, και δεν υπήρχε η σκηνή με τον καθρέφτη που παίρνει ανθρώπινη μορφή, κανείς δεν θα πίστευε ότι η ταινία έχει σχέση με το γνωστό παραμύθι των αδερφών Γκριμ.

Η ταινία στην οποία πρωταγωνιστούν οι Στιούαρτ ως Χιονάτη, Θέρον ως κακή βασίλισσα και Χέμσγουορθ ως Κυνηγός, είναι σκοτεινή και περισσότερο μοιάζει με περιπέτεια του Μεσαίωνα παρά με παραμύθι. Θα δείτε στρατούς, τέρατα και μια Χιονάτη έτοιμη για μάχη! Μου αρέσει η διαφορετικότητα αυτή.

Το teaser επικεντρώνεται περισσότερο στη Θέρον, η οποία είναι εντυπωσιακή και υπέροχη στο ρόλο αυτό, και σχεδόν καθόλου στους υπόλοιπους πρωταγωνιστές. Την Κρίστεν Στιούαρτ θα τη δείτε αλλά δεν θα την ακούσετε καν, ενώ τους νάνους θα τους δείτε για λίγα δευτερόλεπτα και με γυρισμένη την πλάτη. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Ιούλιο του 2012. Τώρα μας μένει να δούμε και το trailer της ταινίας του Τάρσεμ Σινγκ για να κάνουμε τις συγκρίσεις.

Στην ταινία συμμετέχουν επίσης οι Σαμ Κλάφλιν των τέταρτων Πειρατών της Καραϊβικής, υποδύεται τον πρίγκιπα, ενώ οι Νικ Φροστ, Ίαν ΜακΣέιν, Μπομπ Χόσκινς, Ρέι Γουίνστον, Τόμπι Τζόουνς και Έντι Μάρσαν τους νάνους. Στην ταινία ο Κυνηγός (Κρις Χέμσγουορθ) αντί να σκοτώσει τη Χιονάτη όπως έχει διαταχθεί από την κακή βασίλισσα θα της διδάξει την τέχνη του πολέμου και θα γίνει ο μέντοράς της.

Παρακάτω το trailer: