Οι Αναλώσιμοι επιστρέφουν. Δείτε το πρώτο trailer

Η Lionsgate έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser trailer της ταινίας «Αναλώσιμοι 2» που έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον Αύγουστο του 2012. Η πρώτη ταινία απέδειξε περίτρανα με τα εισιτήριά της ότι οι παραδοσιακές action movie δεν έχουν πεθάνει, ίσα ίσα το αντίθετο. Η δεύτερη θα αποδείξει ότι μπορούν να κάνουν μια ακόμη καλύτερη, αν και αυτό δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία. Πόσες φορές εξάλλου θα δεις μια ταινία με τους Σιλβέστερ Σταλόνε, Τζέισον Στέιθαμ, Τζετ Λι, Ντολφ Λούντγκρεν, Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, Μπρους Γουίλις, Ράντι Κουτούρ, Τέρι Κρουζ αλλά και Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ, Τσακ Νόρις, οι νέες προσθήκες και οι πιο διάσημες. Μόνο αυτό, φτάνει για να μπεις στην σκοτεινή αίθουσα ώστε να υπάρξουν και Αναλώσιμοι 3 με τους Τόνι Τζάα, Βιν Ντίζελ, Ντουέιν Τζόνσον και γιατί όχι με τους Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Αλ Πατσίνο. Όλοι οι καλοί χωράνε.
Το σημερινό trailer δεν προσφέρει τίποτε όσον αφορά την υπόθεση της ταινίας, περισσότερο είναι μια παρουσίαση των μεγάλων παιχτών και των νέων μεταγραφών.
Η ταινία έχει σκηνοθετηθεί από τον Σάιμον Γουέστ (The Mechanic).
Δείτε το trailer παρακάτω:

Στην ταινία οι Αναλώσιμοι 2 επιστρέφουν, αλλά αυτή τη φορά είναι προσωπική υπόθεση. Οι περισσότεροι σχεδόν επανενώνονται μαζί με νέα μέλη τους Billy the Kid (Λίαμ Χέμσγουορθ) και Μάγκι (Yu Nan) σε νέα αποστολή. Αν και η δουλειά φαίνεται απλή, για τους παλιάς σχολής μισθοφόρους τα πράγματα θα πάνε στραβά με αποτέλεσμα να δολοφονηθεί άγρια ένας δικός τους. Οργισμένοι θα αναζητήσουν εκδίκηση σε εχθρικό έδαφος σπέρνοντας τον όλεθρο και θα αντιμετωπίσουν μια αναπάντεχη απειλή που μπορεί να αλλάξει την ισορροπία στον κόσμο…