Οι «Άλπεις» του Γιώργου Λάνθιμου ταξιδεύουν και στο φεστιβάλ του Τορόντο. Νέα φωτογραφία και το press kit της ταινίας

Εκτός από την πρεμιέρα της στο φεστιβάλ της Βενετίας, οι «Άλπεις» του Γιώργου Λάνθιμου θα ταξιδέψουν και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού στο φεστιβάλ του Τορόντο.
Σύμφωνα με την αμερικανική ιστοσελίδα playlist το νέο πόνημα του Λάνθιμου, «οι αντικαταστάτες νεκρών» θα συμμετέχουν στο γνωστό φεστιβάλ στην κατηγορία “Visions”.
Οι «Άλπεις» ανακοινώθηκαν μόλις σήμερα ότι θα κάνουν την παρουσία τους στο φετινό φεστιβάλ όπως η ταινία “Page Eight” του Ντέιβιντ Χέιρ στην οποία πρωταγωνιστεί η Ρέιτσελ Βάις, η “Hysteria” μια ρομαντική κομεντί για την εφεύρεση του δονητή με πρωταγωνίστρια την Μάγκι Γκίλενχαλ, το “Machine Gun Preacher” του Μαρκ Φόρστερ με πρωταγωνιστή τον Τζέραρντ Μπάτλερ και πολλές άλλες.
Επίσης δόθηκαν στη δημοσιότητα το press kit της ταινίας για το φεστιβάλ της Βενετίας, αλλά και μια ακόμη φωτογραφία σε υψηλή ανάλυση. Στη φωτογραφία απεικονίζεται ο «αρχηγός» της ιδιότυπης ομάδας των «Άλπεων». Τον συγκεκριμένο ρόλο ερμηνεύει ο Άρης Σερβετάλης και σύμφωνα με την υπόθεση της ταινίας τον αποκαλούν «Mont Blanc» «και τα μέλη της ομάδας είναι υποχρεωμένα να ακολουθούν τους κανόνες και τις προσταγές του αρχηγού». Ο Σερβετάλης είναι σχεδόν αγνώριστος σε στάση επίθεσης όπως θα δείτε παρακάτω.
Ενδιαφέρον έχει και το press kit στο οποίο υπάρχουν οι 15 κανόνες που πρέπει να ακολουθεί η ομάδα. Μαθαίνουμε γιατί η ταινία ονομάζεται «Άλπεις» αφού όλα τα μέλη πρέπει να έχουν ψευδώνυμα που προέρχονται από τα βουνά στην περιοχή των  Άλπεων. Επίσης διαβάζοντας τους κανόνες αρχίζουμε να κατανοούμε τι εννοεί με τη φράση του ο Λάνθιμος, όταν ρωτήθηκε πέρυσι για τις «Άλπεις» ότι δηλαδή θα είναι πιο σκοτεινή (σε σχέση με τον Κυνόδοντα) και πιο αστεία.
Παρακάτω οι κανόνες και το link για να κατεβάσετε το press kit αλλά και η φωτογραφία σε υψηλή ανάλυση.Φαντάζομαι ότι σύντομα θα δούμε κάποιο trailer.

Οι 15 κανόνες της ομάδας
1. Πρέπει να δηλώσετε εκ των προτέρων τα πράγματα που είστε απρόθυμοι να κάνετε συμπληρώνοντας το έντυπο 1 (π.χ. φιλιά, ταξίδια κ.λπ.).
2. Πρέπει να δηλώσετε εκ των προτέρων τα πράγματα στα οποία είστε καλοί συμπληρώνοντας το Έντυπο 2 (π.χ. χορό, θαλάσσιο σκι, κλπ.).
3. Πρέπει να έχετε κάποιες βασικές γνώσεις ψυχολογίας και κοινωνιολογίας.
4. Είστε υποχρεωμένοι να στηρίζετε, σε κάθε περίπτωση, τα συμφέροντα της ομάδας Άλπεις.
5. Πρέπει να σέβεται ο ένας τον άλλον.
6. Έχει το δικαίωμα να αλλάξει κάποιος το ψευδώνυμό του μόνο δύο φορές.
Δεν μπορείτε να επιλέξετε ένα ψευδώνυμο που ανήκει σε άλλο μέλος.
Το ψευδώνυμο θα πρέπει αυστηρά να είναι το όνομα ενός βουνού στην περιοχή των Άλπεων, και να μη είναι γενικό ή άσχετο (π.χ. Ξανθιά, Δράκος κλπ).
7. Ποτέ δεν μπορούμε να μιλάμε για δραστηριότητες με μη μέλη της ομάδας Άλπεις.
8. Είστε υποχρεωμένοι να κάνετε το τεστ της Λέσχης Γυμναστικής, αν κριθεί απαραίτητο.
9. Πρέπει να είστε άνω των 14 ετών.
10. Θα πρέπει πάντα να έχετε διαύγεια, να είστε καθαροί, τυπικοί και να βρίσκεστε σε πλήρη έλεγχο.
11. Δεν πρέπει ποτέ να δένεστε συναισθηματικά με τους πελάτες,
ή να έχετε στενές σχέσεις μαζί τους.
12. Δεν μπορείτε να αλλάξετε τη φυσική σας εμφάνιση χωρίς την άδεια του Αρχηγού
(π.χ. βαφές μαλλιών, να χάσετε ή αυξήσετε το σωματικό σας βάρος,  χρωματιστοί φακοί επαφής, κλπ.).
13. Πρέπει να είναι σε θέση να πείσετε με τις εκφράσεις του προσώπου
(θλίψη,  ευτυχία, απελπισία, κλπ.).
14. Πρέπει να τιμάτε τον τίτλο της συμμετοχής σας, και να είστε έτοιμοι να σκοτώσετε ή να πεθάνετε γι ‘αυτό.
15. Δεν πρέπει ποτέ να επιτεθείτε ο ένας στον άλλο και πρέπει να πιστεύετε στην ομαδική εργασία.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.