Η Νούμι Ραπάς υποδύεται μια σκληρή σωματοφύλακα στη νέα ταινία του Νέτφλιξ “Κοντά”

Η Νούμι Ραπάς πρωταγωνιστεί σε μια ακόμη ταινία παραγωγής Νέτφλιξ…

Η Νούμι Ραπάς από τότε που έγινε γνωστή στο σινεφίλ κοινό ως Λίζμπεθ Σαλάντερ, ακολουθεί πορεία αντίστοιχη με αυτή των ηθοποιών ταινιών δράσης. Μεγάλοι σκηνοθέτες όπως ο Ρίντλεϊ Σκοτ στηρίχτηκαν επάνω της, αλλά και το Νέτφλιξ φαίνεται να δείχνει μία μεγάλη προτίμηση στο πρόσωπό της, και να αναγνωρίζει τη δυναμική που έχει στο νεανικό κοινό. Η ιντερνετική πλατφόρμα λοιπόν, συνεργάζεται και πάλι μαζί της μετά το “What Happened to Monday”, και το “Bright”, σε ακόμη μια ταινία δράσης γένους… θηλυκού.

Το “Κοντά”, έτσι ονομάζεται το φιλμ, είναι παραγωγής Νέτφλιξ, σκηνοθετημένο και γραμμένο από τη Βίκι Τζιούσον, και σ’ αυτό βρίσκουμε τη δυναμική ηθοποιό σε έναν ρόλο που της ταιριάζει γάντι όπως θα παρακολουθήσετε στο τρέιλερ παρακάτω. Υποδύεται μια έμπειρη σωματοφύλακα μιας νεαρής κληρονόμου που θα προσπαθήσει να την προστατεύσει από επικίνδυνους απαγωγείς, να αποκαλύψει μια σκευωρία, ενώ πασχίζει να παραμείνει ζωντανή αυτή και η προστατευόμενή της.

Αν και η ταινία είναι μυθοπλασία, ωστόσο ο ρόλος της Σαμ που ενσαρκώνει η Ραπάς, βασίζεται στη ζωή της σωματοφύλακα Ζάκι Ντέιβις, μιας προσωπικής φρουρού με διάσημο πελατολόγιο. Ανάμεσά τους βρίσκεις την Νικόλ Κίντμαν, τη συγγραφέα Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, αλλά και τη βασιλική βρετανική οικογένεια. Η Ντέιβις μάλιστα χρησιμοποιήθηκε ως σύμβουλος στην ταινία, έδωσε τα φώτα της στη Ραπάς, ώστε να φανούν όλα πιο αληθοφανή μπροστά στις κάμερες.

Η ταινία θα βγει στο γνωστό δίκτυο στις 18 Ιανουαρίου. Δείτε το τρέιλερ.