Η «Μαύρη Χήρα» είναι εδώ με δική της ταινία αλλά και τρέιλερ

Η ‘Μαύρη Χήρα’ της Marvel έρχεται στις αίθουσες τον ερχόμενο Μάιο, έστω και με καθυστέρηση κάποιων χρόνων.

Κάλλιο αργά παρά ποτέ! Επιτέλους η Μαύρη Χήρα αποκτά τη δική της ταινία. Από την πρώτη εμφάνισή της στο Iron Man 2 ακούγονταν έντονα η φήμη πως ένα φιλμ αφιερωμένο στην σουπερ-ηρωίδα της Σκάρλετ Γιόχανσον βρισκόταν στα σκαριά, ωστόσο η λανθασμένη πεποίθηση των στούντιο πως οι κόμικ ταινίες αφιερωμένες σε γυναίκες ηρωίδες δεν «τραβούν στα ταμεία», την κρατούσε για χρόνια στον πάγο.

Έπρεπε προφανώς να διαπρέψει η Wonder Woman και μετέπειτα η Κάπτεν Μάρβελ για να υλοποιηθεί το αργοπορημένο φιλμ, που πια εδώ και μερικές ώρες διαθέτει ένα χορταστικό τρέιλερ που μπορείς να βρεις παρακάτω.

Η Μαύρη Χήρα είναι η πρώτη ταινία της 4ης φάσης της MCU σε σκηνοθεσία της Κέιτ Σόρτλαντ («Lore», «Berlin Syndrome»). Η πλοκή θα ξεκινά αμέσως μετά τα γεγονότα του «Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος» και θα αποκαλύπτει αρκετά πράγματα από το παρελθόν της Μαύρης Χήρας.

Στο πλευρό της Σκάρλετ βρίσκουμε την Ρέιτσελ Βάις αλλά και την Φλόρενς Πιού («Lady Macbeth», «Μεσοκαλόκαιρο») στο ρόλο της συντρόφου Γιελένα Μπελόβα. Επίσης συμμετέχει ο αξιαγάπητος αστυνομικός του Χόκινς, Ντέιβιντ Χάρμπουρ ως Red Guardian.

Απολαύστε το τρέιλερ: